growwerrrrrrr 2 Napisano 8 Sierpnia czy takie coś zda test na drzewie powieszone wysoko? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,030 Napisano 8 Sierpnia @growwerrrrrrr ja tu nic nie widzę albo nie wiem czego szukać 🙂 Wilgotność może być za duża tak mi się wydaje.... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
growwerrrrrrr 2 Napisano 8 Sierpnia @WBB i tu w środku na firance topy na drzewie by to wisiało @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,030 Napisano 8 Sierpnia Taki stalowy wynalazek na drzewie będzie widać. Ale i tak myślę, że wilgotność może być za wysoko i oby zanim wyschnie nie zaczęło pleśnieć.... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
growwerrrrrrr 2 Napisano 8 Sierpnia @WBB a masz jakieś porady na outdoor suszenie sprawdzające się? bo ja nie posiadam i już sam wymyślam @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,030 Napisano 8 Sierpnia @growwerrrrrrr nie robiłem outdoor, nie suszyłem outdoor.... trzeba poczekać aż się ktoś wypowie co wie co i jak @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
growwerrrrrrr 2 Napisano 8 Sierpnia @WBB no to czekam mam nadzieję że ktoś odpowie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach