GreenNoob 1 Napisano 22 Lipca Witajcie. Pomóżcie proszę. Niedobór czy nadmiar? Czego? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,107 Napisano 22 Lipca @GreenNoob przedziorki 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,397 Napisano 22 Lipca 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GreenNoob 1 Napisano 22 Lipca Dziękuję za podpowiedź. Poprzednim razem jak miałem te robale to je zauważyłem. Widziałem że łażą. Tym razem nic takiego nie zaobserwowałem. Popsikalem karate gold jak poprzednim razem i mam nadzieję że i tym razem się ich pozbędę. Jeszcze raz dzięki chłopaki. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,107 Napisano 22 Lipca @GreenNoob pod liscmi czesto sie chowają 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach