Skocz do zawartości
moonka

3x Double Cookies, 3x Strawberry Cola Sherbet, 3x Cash Express, 2x Critical. Box 1.2 x 0.9m. Ledy 720W i pelna organika

Rekomendowane odpowiedzi

Po forum biega plecha i sie cieszy wiec trzeba  bylo przetrzepac szczyty czy przypadkiem i u mnie sie nie zadomowila😅 na szczescie czysto🙃 zastanawiam sie czy nie dzialac na dwa telefony. Jeden tylko do fot a drugi do forum tak by ten forumowy nie mial stycznosci z roslinami bo zaraza gwarantowana🤣

20241112_114437.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jako, ze obecnie jest 6 tydzien flo a truskawka wyglada wystarczajaco dobrze aby moc ja ciac za jakies 2 tygodnie to postanowilem pousuwac z nich 100% wiatrakow. Jutro dostana ostatnie pk i w ostatni weekend miesiaca ✂️ pozostale trzeba obserwowac ale do konca roku nie bedzie po nich sladu🙃

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzien podlewania... ciezkiego podlewania bo walnely mi plecy😅 zdecydowalem, ze truskawki dostana juz czysta wode a pozostale w dalszym ciagu jada na pk. Moj entuzjazm z przed kilku tygodni co do wyniku koncowego troche opadl😅 myslalem, ze bedzie to wygladalo troche lepiej ale... jeszcze chwila im zostala🙃 temperatura i wilgotnosc jak na screenie🙂

20241113_213255.jpg

20241113_213247.jpg

Screenshot_20241113_215756_smartFarmers.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Boczelli ja to mogę mieć 35 ale jak włączę wyciąg to wszystko spierdziela. Dałem ostatnio termometr na rancie doniczki i jak na górze było jeszcze 21-22 to tam na dole już tylko 10 stopni. Od razu naprawiłem swoje wifi i teraz mi tam pilnuje i max i min temp. Wyciąłem trochę gąszczu to też od razu cieplej pod spódniczkami mają... 🙂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi