Skocz do zawartości
moonka

3x Double Cookies, 3x Strawberry Cola Sherbet, 3x Cash Express, 2x Critical. Box 1.2 x 0.9m. Ledy 720W i pelna organika

Rekomendowane odpowiedzi

@WBB ja też co dzień palę właśnie wstałem zrobiłem kawę i jeblem buszka z lufki 🫣,  co ty z tym odwykiem to beka, nic takiego nie trzeba, mi też ciężko przerwy robić ale jak już przerwę zacznę to leci jak z górki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@WBB tak jak napisal @Boczelli. Liscie susze max jak sie da aby sie kruszyly w palcach. Nastepnie mrozenie i na po garsci na sito. Rekawiczka na lape i delikatnie przecieram liscie przez sito. Nastepnie te same liscie mroze raz jeszcze i powtarzam procedure. Najlepsze liscie zostaly mi na koniec😁😁😁

@Boczelli kostka nadal bedzie wygladala jak pyl a nie jak hasz wiec... Znawce tematu mam ale chce przerobic najpierw calosc lisci i wtedy do niego podbije🙂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@WBB cos napewno przechodzi przez sito bo nie ma opcji aby nie przeszlo. Czytajc w necie jak to ogarnac bylo napisane, ze bedzie troche zanieczyszczone liscmi. Samo potrzasanie tez daje efekty ale duzo tricho zostaje na lisciach i szkoda to zmarnowac

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@WBB dlatego dobrze uzyc kilka sitek o roznej grubości, wstawilem u mnie w relacji jak je zrobilem wtedy przez najdrobniejsze przechodzą same trichomy i masz full melt, wtedy kolor powinien być bialy/zolty

Edytowane przez Boczelli

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@WBB nie koniecznie...😅🤣

Wystarczy tego syfu. 32gramy i juz nic nie dzialam dalej bo mi sie nie chce😂 na foto krazki 1 i 2 gramy🙃

20241203_202516.jpg

20241203_202523.jpg

Zeby nie bylo, ze bede chcial komus opchnac kota w worku to wlasnie jaram to gowno. Ukulalem jointa z critical i dorzucilem z 0.2 grama kiefu. Jestem w 1/4 jointa i mam dosyc🤣

Edytowane przez moonka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi