Kociumba 1 Napisano 10 Września 2019 Sorry nie wiem czy temat dobry mam pytanie jak zbić temperaturę mam teraz 31.7 :/. Dodam Ze to nie box @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 10 Września 2019 @Kociumba a co to jest ? gdzie to masz? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kociumba 1 Napisano 11 Września 2019 Pokoj normalnie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 11 Września 2019 @Kociumba w pokoju masz taką wysoką temperature? a masz tam w tym pokoju boksa ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 11 Września 2019 31.7 ? Ja bym nic tam nie zbijal, temp. jest w normie. Ale jak to pokoj ? Wez to troche wyjasnij, gdzie trzymasz planta ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 11 Września 2019 ja bym zbił kilka stopni @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach