berp 1 Napisano 26 Czerwca Cześć, nigdy nie miałem z tym do czynienia, znajomy podrzucił mi taki "pomysł". Mam trochę gotowego wyrobu, który stracił na zapachu. Kolega twierdzi, że można to czymś zboostować, nie robiąc krzywdy roślinie. Polecił mi to: https://www.topterpenes.eu/en/terpenes/ Trochę średnio ufam więc wolę zapytać większe grono, może ktoś miał z czymś takim do czynienia? Czy to działa? Ewentualnie czy może ktoś polecić inną sprawdzoną metodę? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 229 Napisano 26 Czerwca @berp a co chcesz zapach przywrócić? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
berp 1 Napisano 26 Czerwca @Kibic dokładnie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 229 Napisano 26 Czerwca @berp ważna aby klepało ile masz tego materiału? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach