Gość Napisano 7 Sierpnia roslinki po lst i topingu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,064 Napisano 8 Sierpnia @wanda jak te autopoty ci się sprawuja? Nie zacinają się pływaki? Jaka to marka? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 8 Sierpnia 3 hours ago, Boczelli said: @wanda jak te autopoty ci się sprawuja? Nie zacinają się pływaki? Jaka to marka? super naprawde nawet po akcji z larawami komarow w wodzie w obydwoch zbiornikach( wymienilem wode tylko w zbiorniku nic wiecej) dzialaja super roslinki maja caly czas wilgotno na dole a jak splynie woda znow czeka az cala roslinka wypije fajna opcja bo kurcze one potrafia nawet wypic po 30litrow dziennie mowie o tej drugiej fotorelacji a nie wyobrazam sobie podlewac tyle recznie naprawde zajebista sprawa i warta swojej ceny ja mam autopoty marki 1pot z strony growtent a no i po tych larwach sprawdzalem i w obydwoch rurkach w jednym namiocie mam 9mm a w drugim 16mm zadne sie nie zapchaly ani zaden syf nie plywa a dolewam wody z szlaufa do pelna i wlaczam napowietrzacz na 10h zeby chlor szybko odparowal @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 12 Sierpnia dzis przelaczone na kwitnienie tak to wyglada @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 19 Sierpnia tak wygladaja na kwitnieniu wszystkie pokazaly wloski teraz robie lolipoping 25% done @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 19 Sierpnia kratki zapelnione @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 23 Sierpnia rosna legancko a tak to od dolu wyglada @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 2 Września rosliny dobrze nabite nawozami brak chyba oznak nadmiarow? rosna fajnie duzo szronia nawet wiatraki ktore nie byly w trichomach to juz sa @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,064 Napisano 2 Września @wanda jak dobrze widze to 2 szt maja troche za duzo azoto. Po za tym bardzo ladne kwiatki 👍 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mnich 64 Napisano 2 Września Ładnie to wygląda @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 5 Września 22 dzien kwitnienia @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 10 Września coraz lepiej wygladaja co mysliscie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 16 Września (edytowane) ale fajne kolby sie robia a to dopiero 35 dzien kwitnienia to chyba moja najlepsza uprawa dotychczas Edytowane 16 Września przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 24 Września bam bam sobie rosna moze jak nie wytrzymam to za tydzien scinka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wladimir 257 Napisano 25 Września (edytowane) Wytrzymaj, aborcję będziesz palił? Właśnie przeliczyłem i ty dopiero w połowie flo jesteś stary... Jeszcze 4 tygodnie... No i nie wydawaj kasy na ten scam w postaci "boost buddy". Chyba że chcesz dalej siebie oszukiwać, promować i rozpowszechnianiać to oszustwo. Te torby produkują taką ilość CO2 że jak dmuchniesz raz do boksa to wytworzysz więcej jak ta torba przez tydzień. Kolega testował z miernikiem i wyszło że to nie działa praktycznie, chyba że w pcboxie. Każda torba kosztuje 100zł to tyle co 8kg butla CO2. Ja zużywam 2-3 butle na grow w zamkniętym układzie lub 6-7 z otwartym układem wentylacji w namiocie 4.5mkw. Jeżeli dalej Ci nie szkoda pieniędzy to ja Ci mogę zrobić takie torby za pół ceny i sprzedawać taniej jak w growshopie. Efekt będzie identyczny 🙂 tylko ja zarobię na swoje butle 😄 Edytowane 25 Września przez Wladimir 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 25 Września @Wladimir 45 dzien po przelaczeniu kwitnienia, no parcie troche mam ale wytrzymam bardziej wczoraj mialem parcie xd teraz juz wiem ze to scam bo mialem 6 toreb w duzym boxie i 2 w malym , przelozylem je wszystkie do tego malego na sam dol, ale poki tam sa to nie chce mi sie ich wyjmowac a na nastepny grow wlatuje juz butla @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wladimir 257 Napisano 25 Września (edytowane) A czym będziesz sterował? Na światło? Smarthome? czy jakiś sterownik CO2? Może i 45 dzień od flipa, ale fazę generatywną liczymy od zawiązania kwiatów, a to było trochę później na poście z 24 sierpnia. Zresztą wyznacznikiem dojrzałości powinny być trichomy na kwiatach, nie liściach. Czas to drugorzędna sprawa, ale pozwala nakreślić okres ścinki. Edytowane 25 Września przez Wladimir @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 25 Września sterownik chyba kupie obslugujacy co2 temp i wilgotnosc, wiem wiem ze trichomy ale parcie mialem ale juz mi przeszlo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach