tomek2706 1 Napisano 25 Czerwca Witam. Mam pytanie. Otoz zamowilem namiot 120x120 wys 2m. Dostalem do tego siatke do scrogu. Nigdy wczesniej nie trenowalem roslin ale postanowilem sprobowac. Problem z tym ze gdy chcialem ja zalozyc jak rosliny mialy okolo 20cm siatka z zestawu okazala sie za mala (90 cm).Kupilem nowa siatkę ale w tym czasie rosliny urosly do ponad 30 cm. Czy myslicie,ze nie jest za pozno na scroga by nie polamac lodyg i nie zestresowac za nadto roslin? Czy w ogole myslicie ze w namiocie o takich rozmiarach jest sens trenowania metoda scrog? Z gory dziękuję za odpowiedz. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 229 Napisano 25 Czerwca @tomek2706 jak to rośliny fotoperiodyczne i masz zamiar trzymać jeszcze na wegu to można zrobić scroga 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomek2706 1 Napisano 25 Czerwca Automaty.Gdzies czytalem ze w automatach nie ma tak duzego sensu,wiec juz nie wiem gdzie prawda. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 398 Napisano 25 Czerwca @tomek2706 no w scrogu trzymasz na wegu aż wypełnisz tą siatkę, a w automatach nie masz kontroli nad długością wega więc nie brzmi to sensownie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomek2706 1 Napisano 25 Czerwca Ok.Dzieki za szybkie info. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach