Adi_ejol 467 Napisano 19 Września @wojtas22 tak 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
swistbuds 72 Napisano 19 Września @wojtas22 Każda się nadaje możesz sobie nawet sam zrobić ziemię. Możesz też zaczynać w ziemi do mineralnych nawozów a później przesadzić do ziemi bio. Nic nie powinno się stać . @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojtas22 6 Napisano 20 Września @swistbuds a zestaw tych nawozów od biobizz wystarczy ? Czy lepiej jeszcze jakieś z tej serii dokupić? Chcę żeby efekty były jak najlepsze i kupić te które są tego wartę. @swistbuds 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
swistbuds 72 Napisano 20 Września @wojtas22 Ja nigdy biobizza nie używałem ale z tego co widzę to na początek Ci wystarczy tylko musisz dokupić na pewno calmag. Możesz też zainwestować w microbes jeśli budżet Cię nie ogranicza. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
IncognitoACAB 1 Napisano 3 Listopada Find Beautiful Girls in your town for night @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach