wilga9992 0 Napisano 22 Czerwca Witam, trzymam moja rosline od 06.04 na balkonie, gdy zakwitnie chciałem ja wsadzić w boksa bo akurat dochodzą mi moje auto, a na balkonie nie ma zbyt długo słońca, teraz moje pytanie, czy roślina zacznie sama kwitnac ? Czy muszę ją wsadzić w boksa i robic 12/12 ? Od kwietnia trochę minęło, myślałem że już zacznie kwitnąć, pozdro ekipa ;D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 229 Napisano 22 Czerwca @wilga9992 sezon kwitnie jak skraca się dzień @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wilga9992 0 Napisano 23 Czerwca Czyli muszę mu zrobić ciemnie ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,107 Napisano 23 Czerwca @wilga9992 zrob jej topping, daj wieksza donice i troche czasu az sama zakwitnie albo czekaj na boxa @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach