Korequs 4 Napisano 8 Września 2019 Witam wszystkich, czy jakaś dobra dusza na tym forum byłaby w stanie pomóc mi w wyborze growboxa? myslalem nad wymiarami 50x50x120 może być mniej, nie więcej, jeśli chodzi o budżet to góra 1,5k zł. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 8 Września 2019 @Korequs a jaką preferujesz lampę? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Korequs 4 Napisano 8 Września 2019 Bez znaczenia, chodzi głownie o efekty które chciałbym by były jak najlepsze. Jestem żółtodziobem jeśli chodzi o ten temat @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Korequs 4 Napisano 8 Września 2019 @Tester @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 8 Września 2019 to weź w sklepie jakimś wyszukaj gotowy zestaw np. z lampą LED i po problemie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Korequs 4 Napisano 8 Września 2019 Patrzyłem, tylko że tego jest naprawde dużo i nie mam pojęcia jaki i z jakiej strony kupić @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Korequs 4 Napisano 8 Września 2019 Myslałem że może ktoś z forum byłby w stanie mi doradzić @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 8 Września 2019 dużo jest przypałowych stron, niedługo będzie nowy growshop ganjabox.pl więc tego moge polecić za jakiś czas, a skoro wiesz jaki wymiar chcesz to wyszukaj w jakimś growshopie po wymiarze z lampą led czy hps i bedzie gitara do takiej kasy masz duży wybór @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Korequs 4 Napisano 8 Września 2019 Myślałem nad tym ale nawet nie wiem czy warto https://allegro.pl/oferta/growbox-zestaw-royalroom-50x50x120-mars-hydro-8203847065 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 8 Września 2019 @Korequs no mógł by być na 4 roślinki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Korequs 4 Napisano 8 Września 2019 Dobra, w takim razie zamawiam. Dziękuje bardzo za pomoc 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach