majger 10 Napisano 21 Czerwca Cześć, 3/4 dni temu posadziłem nasionko do wacików i do tej pory nie widać nawet najmniejszych kiełków. Zawsze dawałem tylko tyle wody żeby wacik był wilgotny, temperatura od 22 do 25 stopni w cieniu. Jakieś protipy? Więcej wody, przesadzić gdzieś, co robić? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,030 Napisano 21 Czerwca @majger jeszcze czekać.... niektóre to i 7 dni wychodzą. Nowe nasiona? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
majger 10 Napisano 21 Czerwca Teraz, WBB napisał: @majger jeszcze czekać.... niektóre to i 7 dni wychodzą. Nowe nasiona? Tak nowe @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,030 Napisano 21 Czerwca @majger jak mają wilgotno i ich nie utopiłeś to czekać zostaje. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 229 Napisano 21 Czerwca @majger czasem nie wyjdzie taka genetyka i trzeba to brać pod uwagę jak są warunki dobre to czekać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
majger 10 Napisano 21 Czerwca (edytowane) 7 godzin temu, WBB napisał: @majger jak mają wilgotno i ich nie utopiłeś to czekać zostaje. a propo utopienia, czytam teraz forum i widzę że niektórzy wrzucają je do wody na parę godzin zanim dadzą na wacik a ja dałem odrazu na wacik bez wkładania do wody, czy przez to się nie rozwieja? @Kibic @WBB Edytowane 21 Czerwca przez majger @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,030 Napisano 21 Czerwca (edytowane) @majger nie, to nie przez to. Ja niby też najpierw wrzucam do wody ale kiedyś nie wrzucałem i też było ok. A o utopienie to mi chodziło jak cały czas jest w wodzie to zgnić może. Edytowane 21 Czerwca przez WBB 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach