cieemany 30 Napisano 23 Lipca U mnie padło na opryskiwacz z lanca 5l zamowiny , czekam 😄 . Widziałem dużo ludzi uzywa właśnie do doniczek materiałowych. Lub pompka jakas tam ale zostałem przy opryskiwaczu. Wydatek 13€ to nie dużo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cieemany 30 Napisano 26 Lipca (edytowane) Dzień 41/40/32 . Powoli zaczyna się coś dziać ale bardzo kiepsko tak mi się wydaje . Dwa dni temu dostaly micro ,bloom i bud candy po 3ml na 4l wody . I z tego rozpędu podałem też i najmniejszej 😆 bud candy jest tylko niby na floo może jej nic nie będzie. Ec 1.2 ph 5.6 . Z ciekawość zmierzyłem co wyleciało dołem. Ec 1.2 ph 6.2. Jak widać pierwsza z brzegu z lewej strony była największa a teraz jest jak ta najmłodsza .. jakas taka dziwna. Oklapnieta . Z rana stoi jak drut ale w połowie dnia robi się właśnie taka klapnieta. Tylko pytanie dlaczego ? Lampa 75% wysokość? Nie wjem 😆 Warunki stałe. W dzień dobija do 27 rh 55-60 noc spada do 22 rh 55-60 . I jeszcze te końcówki lisic nie ważne czy to dół czy góra . Robią się takie na jak zdjęciu. Za dużo papu? Chodz dołem wyleciało ec 1.2 Edytowane 26 Lipca przez cieemany 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,136 Napisano 26 Lipca (edytowane) Ta lekko oklapnieta moze potrzebowac troche wiecej wody a przynajmniej tak wyglada. Co do koncowek to wygladaja jak od azotu ale rosliny nie sa jakos bardzo nabite. Robi sie tak rowniez od zbyt mocnego swiatla ale tylko w gornych partiach roslin. Jednak jesli rosliny ida ok to nie przejmowal bym sie az tak tymi koncowkami chyba ,ze zacznie sie pogarszac Edytowane 26 Lipca przez moonka 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cieemany 30 Napisano 27 Lipca @moonka co do tej oklapnietej dostała przy podlewaniu 1.5l wody gdzie innym daje 1l . I dalej to samo więc to chyba nie brdxie to . A co do końcówek to pierwsze właśnie byka góra ale teraz zrobiło się na całej @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cieemany 30 Napisano 27 Lipca (edytowane) Ktos mi powie co to za niedobry ? Tylko duże wiatraki i postępuje od dołu. Dostała już dwa razy jesc między innymi azot potas fosfor i jakieś tam inne witaminki . Jeszcze nie puchnie delikatnie szroni . Jak gak pójdzie dalej to zgubi wszykie lisie za nim bedxie dojrzała o ile bedxie hehe 😆 Zdjęcie mogę tego tak nie oddaje bo lampa i inne światło . Ale góra ciemna dół robi się jasny . Edytowane 27 Lipca przez cieemany @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,397 Napisano 27 Lipca @cieemany większe liście usychają po czasie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cieemany 30 Napisano 28 Lipca @Tester tak wiem. Tylko ze ona dopiero zaczyna budować kielichy. A gdzie tu do konca. Jak tak dalej pojdzie to ani jeden lisc nie zostanie . A wiadomo ze przez liscie czerpie energie z lampy . I pytanie vzy pchać jeszcze azot czy co ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,397 Napisano 28 Lipca @cieemany daj zdjęcie bez włączonej lampy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cieemany 30 Napisano 28 Lipca @Tester podeślę wieczorkiem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
advanced10 0 Napisano 28 Lipca Jaki koszt jest za całą uprawę? Za prąd @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cieemany 30 Napisano 28 Lipca @Tester zdjecia z fleszem bo nie chcialo mi sie ich wyciągać. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,397 Napisano 28 Lipca @cieemany to nie masz co lać nawet lekko za dużo mają @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cieemany 30 Napisano 28 Lipca @Tester i to normalne że duże wiatraki z dnia na dzień robią sie bardziej zolte ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,397 Napisano 28 Lipca @cieemany raczej nie z dnia na dzień musiało to stopniowo się dziać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cieemany 30 Napisano 28 Lipca @Tester no tak przesadziłem nie z dnia na dzień. Ale pierwsze był jeden zaraz drugi i następny i żółkna szybko @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,397 Napisano 28 Lipca @cieemany po to są żeby żółkły 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cieemany 30 Napisano 28 Lipca Na drugiej roślince Zaczynając się pojawiać plamy na liscisch . Czego to niedobro? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cieemany 30 Napisano 30 Lipca Dzień 45/44/ 36 . Coś powoli szroni i puchnie ten bajzel ale jak krew z nosa ... Deficyt się pogłębia a dostała calmag I big bud do myślałem że to fosfor wyjadą. I ogonie dziwnie wyglądają jakieś gakie wybarwione .. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach