Regzaaa 144 Napisano 19 Czerwca 2024 Siema, to ja chciałem zadać pytania u siebie na fotorelce ale mam ich dużo i wolałem otworzyć nowy temat. Po aktualnej uprawie zaczynam coś nowego planuję wysadzić 12x Fast Haze AUTOMATY. Też chce przejść na BIOTABSY więc mam parę pytań: 1. Czy 11L doniczki wystarczą na tego automata producent podaje 55dni(realnie z 70) i ok. 70cm wysokości. Może pójść w 15L ale nie wiem czy to nie będzie przesada. 2. Chce kupić Tabletki pytanie ile po jednej na roślinę wystarczy? I czy kupić coś jeszcze oprócz tego: PK 5-8 Biotabs(banan) Mycotrex i Bactrex biotabs boom boom spray biotabs Mam cal-mag z biobizza jeszcze i czy opłaca się kupić ten startex do biobizz lightmix Zastanawiałem się nad herbatką ale musiałbym ten napowietrznik kupić ;-; 3. Lepiej strzelić 12 automatów czy isc w foto? A jak nie automaty to ile je trzymać na jak do dyzpozycji będzie 1m2 w tych 11 lub 15 litrowych doniczkach czyli z 25-30cm na roślinę 4. Opłaca się założyć siatkę do automatów czy raczej lekki lst i je zostawić? Z góry dzięki za odpowiedzi🤝 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cholender 3,857 Napisano 19 Czerwca 2024 @Regzaaa 1. 11l wystarczy na auto 2. Po 1 tabsie na rosline. Startex to podstawa musi byc. Mozesz dodac jeszcze silicum flash. Jak bierzesz bio pk to herbatki nie musisz, chociaz warto a pompka to koszt 5e na ali 3. Zalezy na czym ci zalezy 4. Scrog bez sensu na auto 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Regzaaa 144 Napisano 19 Czerwca 2024 @Boczelli 2 Ok kupię oba. Z herbatka jeszcze pomyśle może zainwestuje to i tak przed kwitnieniem. 3 zależy mi na szybkim grow góra 3 miesiące na czym lepiej wyjdę pod względem ilości? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Regzaaa 144 Napisano 19 Czerwca 2024 Jeszcze jedno pytanie Używać propagatora do automatów czy lepiej je startować od razu w donicy? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 678 Napisano 19 Czerwca 2024 @Regzaaa no automatów każą nie stresować to lepiej od razu do docelowej 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cholender 3,857 Napisano 19 Czerwca 2024 (edytowane) @Regzaaa jak masz tylko 3msc to wal automaty ile wlezie. I odpalaj relacje bo brakuje tu wiekszych metrazy Edytowane 19 Czerwca 2024 przez Boczelli 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach