Skocz do zawartości
Regzaaa

Dużo pytań bez odpowiedzi

Rekomendowane odpowiedzi

Siema, to ja chciałem zadać pytania u siebie na fotorelce ale mam ich dużo i wolałem otworzyć nowy temat.

Po aktualnej uprawie zaczynam coś nowego planuję wysadzić 12x Fast Haze AUTOMATY. Też chce przejść na BIOTABSY więc mam parę pytań:

1. Czy 11L doniczki wystarczą na tego automata producent podaje 55dni(realnie z 70) i ok. 70cm wysokości. Może pójść w 15L ale nie wiem czy to nie będzie przesada.

2. Chce kupić Tabletki pytanie ile po jednej na roślinę wystarczy? I czy kupić coś jeszcze oprócz tego:

PK 5-8 Biotabs(banan)

Mycotrex i Bactrex biotabs

boom boom spray biotabs

Mam cal-mag z biobizza jeszcze

i czy opłaca się kupić ten startex do biobizz lightmix

Zastanawiałem się nad herbatką ale musiałbym ten napowietrznik kupić ;-;

3.  Lepiej strzelić 12 automatów czy isc w foto? A jak nie automaty to ile je trzymać na jak do dyzpozycji będzie 1m2 w tych 11 lub 15 litrowych doniczkach czyli z 25-30cm na roślinę

4.  Opłaca się założyć siatkę do automatów czy raczej lekki lst i je zostawić? 

Z góry dzięki za odpowiedzi🤝

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Regzaaa

1. 11l wystarczy na auto

2. Po 1 tabsie na rosline. Startex to podstawa musi byc. Mozesz dodac jeszcze silicum flash. Jak bierzesz bio pk to herbatki nie musisz, chociaz warto a pompka to koszt 5e na ali

3. Zalezy na czym ci zalezy

4. Scrog bez sensu na auto

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Boczelli

2 Ok kupię oba. Z  herbatka jeszcze pomyśle może zainwestuje to i tak przed kwitnieniem.

3 zależy mi na szybkim grow góra 3 miesiące na czym lepiej wyjdę pod względem ilości? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi