Regzaaa 144 Napisano 19 Czerwca Siema, to ja chciałem zadać pytania u siebie na fotorelce ale mam ich dużo i wolałem otworzyć nowy temat. Po aktualnej uprawie zaczynam coś nowego planuję wysadzić 12x Fast Haze AUTOMATY. Też chce przejść na BIOTABSY więc mam parę pytań: 1. Czy 11L doniczki wystarczą na tego automata producent podaje 55dni(realnie z 70) i ok. 70cm wysokości. Może pójść w 15L ale nie wiem czy to nie będzie przesada. 2. Chce kupić Tabletki pytanie ile po jednej na roślinę wystarczy? I czy kupić coś jeszcze oprócz tego: PK 5-8 Biotabs(banan) Mycotrex i Bactrex biotabs boom boom spray biotabs Mam cal-mag z biobizza jeszcze i czy opłaca się kupić ten startex do biobizz lightmix Zastanawiałem się nad herbatką ale musiałbym ten napowietrznik kupić ;-; 3. Lepiej strzelić 12 automatów czy isc w foto? A jak nie automaty to ile je trzymać na jak do dyzpozycji będzie 1m2 w tych 11 lub 15 litrowych doniczkach czyli z 25-30cm na roślinę 4. Opłaca się założyć siatkę do automatów czy raczej lekki lst i je zostawić? Z góry dzięki za odpowiedzi🤝 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,320 Napisano 19 Czerwca @Regzaaa 1. 11l wystarczy na auto 2. Po 1 tabsie na rosline. Startex to podstawa musi byc. Mozesz dodac jeszcze silicum flash. Jak bierzesz bio pk to herbatki nie musisz, chociaz warto a pompka to koszt 5e na ali 3. Zalezy na czym ci zalezy 4. Scrog bez sensu na auto 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Regzaaa 144 Napisano 19 Czerwca @Boczelli 2 Ok kupię oba. Z herbatka jeszcze pomyśle może zainwestuje to i tak przed kwitnieniem. 3 zależy mi na szybkim grow góra 3 miesiące na czym lepiej wyjdę pod względem ilości? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Regzaaa 144 Napisano 19 Czerwca Jeszcze jedno pytanie Używać propagatora do automatów czy lepiej je startować od razu w donicy? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 472 Napisano 19 Czerwca @Regzaaa no automatów każą nie stresować to lepiej od razu do docelowej 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,320 Napisano 19 Czerwca (edytowane) @Regzaaa jak masz tylko 3msc to wal automaty ile wlezie. I odpalaj relacje bo brakuje tu wiekszych metrazy Edytowane 19 Czerwca przez Boczelli 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach