Tester 1,407 Napisano 17 Lutego 2019 (edytowane) Czy przykładacie uwagę do odżywiania? wiele chorób przewlekłych spowodowana jest często przez śmieciowe jedzenie, producentów produktów spożywczych nie interesuje zdrowie ludzi, ładowane są różnego rodzaju konserwanty do produktów, które mają zły wpływ na stan min. mikroflory bakteryjnej jelit, o tym w mediach się nie mówi, jak jest w twoim przypadku czy zwracasz uwagę na to co spożywasz? prowadzisz jakąś dietę ? Edytowane 17 Lutego 2019 przez Tester @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patrick 22 Napisano 22 Lipca 2019 ja obecnie jem low carb dieta niskowęglowodanowa czyli mięso warzywa i tłuszcze zwierzęce @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Buk 8 Napisano 22 Lipca 2019 ja spożywam wszystko jak leci @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Podróżnik 15 Napisano 22 Lipca 2019 ja jako że podróżuję to odżywiam się street foods ulicznym jedzeniem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 22 Lipca 2019 lubię nasze narodowe dania schabowy, gołąbki, pierogi, staram się jakoś zdrowo odżywiać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cedzik 23 Napisano 22 Lipca 2019 schabowe i ziemniaki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
daniel78 0 Napisano 9 Lipca 2020 Regularne odżywanie to podstawa. Do diety włączyłem produkty z konopi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach