Kumpel 55 Napisano 24 Czerwca @Adi_ejol buuum było ogromne, z reszta nadal jest bo ludzie na Twitterze cały czas pytają jak wystartować 😄 Jeśli teraz 5 dych taniej to nie ma na co czekać tylko składać namiot i do dzieła 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 479 Napisano 24 Czerwca @Kumpel tez myślę, że taniej nie będzie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kumpel 55 Napisano 24 Czerwca @Adi_ejol zgadza sie, teraz nawozy beda rosly w cene XD bo lampe kazdy ma 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 479 Napisano 24 Czerwca @mietek30 albo próbować jakiś outdoor tak jak ci pisali wyżej ale tutaj już nic nie doradzę, bo jak o indoorze mogę poradzić tyle co przeżyłem to o out nie mam prawa się wypowiadać. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mietek30 0 Napisano 25 Czerwca @Adi_ejol royal room 60x60x160, ile do tego automatów? 2/3 czy 4 się ogarnie 14 godzin temu, Adi_ejol napisał: Podeślę ci na czym ja sadze żebyś miał pogląd ale nie jest to jakieś vademecum, powiedzmy że średnia bądź niższa półka i da się wyhodować satysfakcjonującą roślinę namiot royal room 60x60x160, pewnie w ramach oszczędności by można było coś mniejszego lampa mars hydro 1000ts 150w, widzę, że ceny trochę spadły, i naturalnie do mniejszego namiotu wystarczyła by 600ts 100w wyciąg to jakiś totalny shit airroxy za 15€, powiedzmy że u mnie jest na styk, w mniejszym namiocie analogicznie radziłby sobie lepiej, tylko do niego potrzebujesz założyć regulator obrotów, koszt 5€ xd mieszak garden highpro 5w za jakieś 20€, bez oscylacji, najniższa półka sprzętu, daje radę Tak jak ci @Kumpel napisał, podobny set, mozna nawet rozmiar zmniejszyć dla oszczędności ale te 60x60 to traci w oczach moment @Kumpel a sprawdziłem teraz i ts1000 stoi za 140€ na stronie producenta, a ja 2msc temu za 200 brałem, wykorzystali ładnie boom po legalizacji w DE @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 479 Napisano 25 Czerwca @mietek30 nie wiem, automatów się nie zaleca dla początkujących, u mnie są 3 sezony I jest miejsce na jeszcze jedną doniczkę (sadze na 9L) ale zajete przez osuszacz w tym momencie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mietek30 0 Napisano 25 Czerwca @Adi_ejol kupowałem nasinka w zakładce automaty dla początkujących... myślę że są one nie aż tak bardzo wymagające. Kielkuje narazie 3 na out i będę powoli kompletował namiot... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 479 Napisano 25 Czerwca @mietek30 no to działaj Jak masz Zamiar kupić ten 60x60 to odradzałbym wyciąg który ci podałem, bo uważam jego zakup za błąd i jest to pierwszy podzespół do zmiany Ze wszystkich udogodnień, Jakie widziałem w lepszych wyciągach, ten mój nie posiada żadnego xD @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mietek30 0 Napisano 25 Czerwca (edytowane) @Adi_ejol planuje 70x70x160 taki znalazłem w dobrej cenie do tego lampe mars hydro ts1000 a dalej jeszcze nie wiem 😁 narazie potrzebuje kogoś kto doradzi w out jakie nawozy itd.. Edytowane 25 Czerwca przez mietek30 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 479 Napisano 25 Czerwca @mietek30 no i dobrze inwestuj nie ma się co pierdolić @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach