buchacz 0 Napisano 17 Czerwca ej czy udałoby by mi się przemycić daba z ziołem na lotnisku ? a jesli tak to dajcie porady jakies @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 229 Napisano 17 Czerwca @buchacz masz pomysły.... 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Raptor Farmer 13 Napisano 18 Czerwca ja położyłem między plaster sałaty i szynki w bułce. pies nie wyczuje a prześwietlenie nic nie powie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 1,956 Napisano 18 Czerwca No i teraz znowu bede to spiewać przez cały dzień... 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 1,956 Napisano 18 Czerwca Taki stary dowcip mi się przypomniał, pewnie znacie ale i tak napisze... 🙂 Na przejsciu granicznym celnik pyta małżeństwo podczas kontroli: - Jakiś alkohol, papierosy, narkotyki? - Nie, dziękujemy, wszystko mamy. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach