Tester 1,407 Napisano 5 Września 2019 Coffee Shop Holandia Cennik Przebywając w Holandii chyba większość osób chce posmakować lokalnego ziółka. Holandia słynie z wysokiej jakości marihuany oraz dużym wyborem odmian. Możesz kupić wysokiej jakości kwiatostany konopi indyjskiej, haszysz albo gotowe jointy, co wolisz. Możesz na spokojnie przyjrzeć się co znajduje się na karcie menu. Jakie odmiany są dostępne i ceny za nie, różne rodzaje marihuany mają swoją cenę. Kupując zioło w coffee shopie w Holandii masz gwarancje dobrego palenia. Lokalni konsumenci z pewnością mają swoje ulubione odmiany, jednak w zależności od tego co coffee shop posiada odmiany mogą się zmieniać. Większość palaczy marihuany jest zadowolona z mocy holenderskiej marihuany i z jej dostępnością. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 7 Września 2019 Aktualne ceny, moge to potwierdzic bo czesto jestem w Hollandi. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 7 Września 2019 @CheMsKuN to masz ciekawe życie w interesach jeździsz ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 7 Września 2019 (edytowane) @Tester Do Hollandi jeżdżę nad morze (Den Haag, Scheveningen), jak mam dlugi weekend, albo jak mam ze 3-4 dni urlopu. Do holenderskiej granicy mam zaledwie 50km., a do najblizszego coffee shop 65km, czyli rzut beretem ? Edytowane 7 Września 2019 przez CheMsKuN 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 7 Września 2019 @CheMsKuN to Ci dobrze ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 7 Września 2019 Dobrze mi bo mam swoje zielsko i nie jestem uwiazany do tematu z holandi ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 7 Września 2019 @CheMsKuN a jak temat kopie z kofika w porównaniu do twojego ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 7 Września 2019 To jest temat rzeka, bo palilem np. haze z kofika ktory mnie praktycznie nic nie poklepal, ale palilem tez takiego ktory mnie poskladal na amen. Jednak jesli chodzi o smak i lagodnosc dymu, to tutaj zdecydowanie wygrywa swoje zielsko. Holenderskie kofiki zaopatruja sie glownie u lokalnych growerow, tak ze z jakoscia zielska to czysta loteria. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szafonix 18 Napisano 6 Października 2019 @Tester Ja mam do najbliższego kofika z 9km ale niestety wstępu nie mam ? jeszcze dwa lata, ale zamiast sie jebać w kofiku se sam hoduje organicznie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 6 Października 2019 @szafonix hehe czego nie masz wstępu ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szafonix 18 Napisano 6 Października 2019 @Tester bo wstęp do kofika od 18 haha @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Czesiek 3 Napisano 6 Października 2019 Jarałem palenie w Amsterdamie kozackie było @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
conanik 1 Napisano 22 Lipca 2021 Cześć. Mieszkam obecnie w Holandii, w Hadze, chciałem coś przypalić. Wiele lat nie paliłem, nie mam pojęcia co kupić a nie chcę się nadziać. Chciałbym zapalić coś z wysoką zawartością CBD i niską THC. Lubię efekt szczęścia, śmiech. Mam przykre doświadczenia z THC bo miewałem po tym stres, gonitwę myśli, paranoję. Chcę tego uniknąć więc potrzebuję coś po czym się wyluzuję, bez wielkiego haju, taka delikatna dająca szczęście, radość i śmiech. Czy moglibyście doradzić jaką odmianę mam kupić? Pozdrawiam Krzychu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zielarka 271 Napisano 22 Lipca 2021 @conanik Ciężko powiedzieć jaki oni mają asortyment. Poproś o sativke cbd @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 22 Lipca 2021 (edytowane) jakbym miał wydawać kasę na samo CBD to bym to pierdolił, wolałbym miętę suszoną albo tymianek zjarać, taki sam efekt paliłem już samo CBD ze sklepu i na mnie nie działa Edytowane 22 Lipca 2021 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
conanik 1 Napisano 22 Lipca 2021 @konopny_janusz No i co niby wniósł twój post. Chciałeś zabłysnąć? Zapytałem grzecznie o radę kogoś kto udzieli rady a nie będzie śmiecił w postach @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 22 Lipca 2021 (edytowane) @conanik wyraziłem opinię według swoich doświadczeń z czystym cbd, a na to jak to odbierasz już nie mam wpływu, chociaż nie próbowałem jeszcze zmieszać cbd z jakąś swoją odmianą thc i spróbować jak to wpłynie na smak, na pewno mam to w planach 🙂 Edytowane 22 Lipca 2021 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
conanik 1 Napisano 22 Lipca 2021 Nie napisałem że ma być zero THC ale niskie. Chcę efektów o jakich pisałem. Paliłem kiedyś taki towar i chciałbym taki znaleźć ponownie. Może jest ktoś z Hagi lub okolic i mógłby doradzić po tym co tam mają @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
conanik 1 Napisano 24 Lipca 2021 Byłem dzisiaj w coffieshopie Galaxy. Wrzucam moje zdjęcie i inne żeby można je sobie porównać do wrzuconego w kwietniu 2020 na google mapach. Kupiłem 1 gram 7 ELEVEN bo to zaproponowali po tym jak powiedziałem że nie chcę wielkiego haju, paranoi itd. i żeby miało sporo CBD oraz wprawiało w dobry nastrój. Nie wiem jakie to będzie bo liczyłem na coś z mniejszą ilością THC ale trudno. Wczoraj dzisiaj przypaliłem po 20 latach przerwy jakiegoś haszu od pasierbicy. W sumie jak kupowala to tak jak ja powiedziała żeby był jak najsłabsz No i dala mi to mówiąc że to trawka ale coś mi nie pasowało już po zapachu:) Co byście mi doradzili żebym spróbował patrząc na to zdjęcie i biorąc pod uwagę to czego oczekuję? Moje to pierwsze zdjęcie z 7 ELEVEN @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 24 Lipca 2021 @conanik tam to wszystko pewnie dobrze kopie, po prostu małego buszka weź albo z tyteksem zmieszaj @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach