Koleszka548 0 Napisano 14 Czerwca 2024 Witam jestem początkujący i po 26 dniach wyroslo mi taka o to piękna roslina a nawet dwie jedna jest większa druga miejsca i pytanie dlaczego tam może być? Z ciekawości jakoś że jest mniejsza zastosowałem trening lst ( jeśli mi to dobrze wyszło dopiero od dziś 14 czerwca zobaczmy co to będzie) a druga ma się dobrze, w planach przesadzenie do większej doniczki. Pytanie czy robić na niej jakieś treningi toping lst ? Czy wgl warto. Podlałem je tylko raz nawozem czy podlewać więcej? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,448 Napisano 14 Czerwca 2024 @Koleszka548 jej słońca brakuje i się wyciąga @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Koleszka548 0 Napisano 14 Czerwca 2024 @Tester ta duża? A jak ma wygladac? Powinna miec wiecej lodyk do boku ? , przesadzielm ja do 25l donicy dzisiaj czekam aż sie zaadoptuje i planuje trening lst @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,448 Napisano 14 Czerwca 2024 @Koleszka548 ma się krzaczyć a nie rosnąć jako jeden badyl @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Koleszka548 0 Napisano 14 Czerwca 2024 @Tester to jak to mogę zrobić ten trening lst jest dobry ? Ile sie go robi ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kupa kupalski 37 Napisano 14 Czerwca 2024 Gdzie je trzymasz? Na zewnątrz, czy w domu? Jak na 26 dzień to wyglądają turbo słabo - zwłaszcza jeżeli chodzi o odrosty. Ewidentnie brakuje im światła. Jak nie zapewnisz im odpowiednich warunków do wzrostu to żaden trening nie ma sensu, bo nic z tego nie będzie. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,820 Napisano 14 Czerwca 2024 @Koleszka548 ok zrobiles juz na jednej lst a wiesz wogole co ono ma na celu?😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Koleszka548 0 Napisano 15 Czerwca 2024 @moonka mniej więcej wiem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,820 Napisano 15 Czerwca 2024 @Koleszka548 a wiec...? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Koleszka548 0 Napisano 15 Czerwca 2024 @moonka aby krzak wychodowal nowe lodyki i powiekszyl plony @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,820 Napisano 15 Czerwca 2024 @Koleszka548 no nie do konca🙂 lst powoduje wyrownanie wszystkich szczotow do jednego poziomu tak aby wszystkie byly rownomiernie doawietlone. W ten sposob zamiast jednego glownego szczytu masz ich tak jakby kilka. W Twoim przypadku poprostu wygiales rosline i nie przyniesie to zadnych pozytywnych skutkowskutkoe ma ona jeszcze zadnych bocznych odrostow 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach