Palacz 3 Napisano 4 Września 2019 Czy mógłbym pobrać odrosta z rośliny która lekko zaczyna kwitnąć i jest na outdoorze ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sanczo 35 Napisano 4 Września 2019 tak daj na początku pod świetlówki świeć cały czas, ukorzeni się będziesz świecił z 20 h światła to znowu wróci do trybu wegetatywnego @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Palacz 3 Napisano 4 Września 2019 a jak ten klon by podrósł to mógłbym pobierać z niej kolejne klony ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sanczo 35 Napisano 4 Września 2019 tak oczywiście @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Palacz 3 Napisano 4 Września 2019 a mogę klona pod hpsa dać ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sanczo 35 Napisano 4 Września 2019 ja bym radził świetlówki, klon nie ma korzenia i mógłbyś go zasuszyć HPSem bo jednak trochę ciepła generuje taka lampa @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Palacz 3 Napisano 4 Września 2019 dobra to w takim razie kupuje świetlówki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 5 Września 2019 Klony mozesz pobierac nawet z dziewczyny ktora jest juz w zaawansowanym flo. Zastosuj jakis dobry ukorzeniacz (ja stosuje Clonex), oswietlaj 24/0 i klon sie zreweguje i pusci korzenie. Kup jakiegos clfa 20-30W i to powinno wystarczyc, klony nie potrzebuja duzej ilosci swiatla. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach