Bobslejkingee1910 0 Napisano 13 Czerwca (edytowane) witam moje pytanie czy wszystko jest ok? to moja 2 proba pomidorow odmiana purple og auto wiem wiem ze slabe warunki i tak dalej za rok sprobuje pod lampami , czy dlugo do konca? na moje to 4-5 tydzien floweringu , martwia mnie jeszcze to ze wszystko topki sa male , daje nawoz NPK : 10-30-19 w film 2a5ca22c-d9d3-46eb-aef6-c0e342fb5297.mp4 Edytowane 13 Czerwca przez Bobslejkingee1910 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 13 Czerwca @Bobslejkingee1910 topki małe bo słabe warunki auto rosną 90-100 dni od kiełka do plonów najczęściej @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bobslejkingee1910 0 Napisano 13 Czerwca (edytowane) @Kibic ok , a tak mniej wiecej dlugo jeszcze? bo juz mnie kusi sciac ja Edytowane 13 Czerwca przez Bobslejkingee1910 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,188 Napisano 13 Czerwca @Bobslejkingee1910 kilka tygodni @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bobslejkingee1910 0 Napisano 13 Czerwca (edytowane) @Boczelli okej dziekuje za odpowiedzi , uspokoiles mnie troche , ogolnie to wglowie mam ze 1-6 lipca koniec jej zywotu , mialbys moze jakies porady co do nawozenia albo wody wrzucam jej 1.5l wody na 3 dni czy nie za dlguo czekam z woda? Edytowane 13 Czerwca przez Bobslejkingee1910 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,188 Napisano 13 Czerwca @Bobslejkingee1910 sprawdzaj wage donicy w rekach czy jest juz lekka czyli wypila wode, wtedy podlewaj. Po kilku razach zalapiesz ocb. Co do nawozow to cos z PK by jej sie przydalo, chociaż juz troche pozno @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bobslejkingee1910 0 Napisano 23 Czerwca witam , aktualizuje purple og 10 dni pozniej od ostatniego postu , troche juz zaczynam sie strzas na jej widok , jestem amatorem totalnym i boje sie ze za dlugo lub za wczesnie uzyje kosy , ktos wie ile zostalo do konca? ff162863-02ab-4172-a23a-4c12ddca89d4.mp4 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach