CrazzyX56 6 Napisano 12 Czerwca witam oto moja fotorelacja Santa Marta Haze robię to drugi raz i ciekawi mnie co sądzicie o tej roślinie 🙂? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiesiu 80 Napisano 12 Czerwca @CrazzyX56 w doniczce masz zamiar trzymać cały czas? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CrazzyX56 6 Napisano 12 Czerwca 32 minuty temu, Wiesiu napisał: @CrazzyX56 w doniczce masz zamiar trzymać cały czas? myślę że tak bo z donica mogę zawsze spierdolić 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiesiu 80 Napisano 12 Czerwca @CrazzyX56 a to auto więc styknie tylko nie przesuszaj gleby za bardzo bo słońce potrafi szybko wysuszyć glebę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CrazzyX56 6 Napisano 13 Czerwca @Wiesiu gleba cały czas aż za mokra przez te buże @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zycienamaxa 145 Napisano 13 Czerwca (edytowane) 16 godzin temu, CrazzyX56 napisał: myślę że tak bo z donica mogę zawsze spierdolić Weś ją chociaż wkop w ziemię rowno z rantem doniczki bo jeden dzień upału powyżej 30° i masz po roślinie już Nie wspomnę co z niej zostanie jak wichura będzie Edytowane 13 Czerwca przez Zycienamaxa 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CrazzyX56 6 Napisano 14 Czerwca po 2 dniach tak w miarę nawet podrosła, ogólnie wjebal mi się jakiś mały pajączek i pozlepial liście niektóre i tak chujowo to wygląda @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CrazzyX56 6 Napisano 23 Czerwca (edytowane) następna aktualizacja roślinki. mam pytanie czy taka donica starczy do końca ? ponieważ nie będzie mnie 2 miesiące i czy będzie z tego chociaż 5g palenia i korzenie już lekko wychodzą dziurkami z spodu Edytowane 23 Czerwca przez CrazzyX56 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ananas_arbuz 3 Napisano 24 Czerwca 16 godzin temu, CrazzyX56 napisał: następna aktualizacja roślinki. mam pytanie czy taka donica starczy do końca ? ponieważ nie będzie mnie 2 miesiące i czy będzie z tego chociaż 5g palenia i korzenie już lekko wychodzą dziurkami z spodu W takiej małej donicy to uschnie jak bedzie upał , a tym bardziej jak cię 2 miesiące nie bedzie. Ja bym wkopał w ziemię @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach