Kurłajakifajnychwast 0 Napisano 2 Września 2019 (edytowane) Siema, Szukałem szukałem i nie znalazłem więc stwierdziłem, że założę nowy temat. Jestem początkujący, coś tam mam ale to mój pierwszy w życiu spot i jestem ciekawy ile może mi wyjść z moich roślin suchego plonu i stwierdziłem, że założę ten temat jako miejsce gdzie można będzie dodać zdjęcie rośliny jak wyglądała przed ścięciem i informację ile wyszło z niej plonu + jaka to odmiana. Pomoże to taki osobom jak ja ocenić mniej więcej ile rośliny mogą dać plonu bo ja np. zupełnie nie wiem jak wygląda roślina która może dać 300g a jak wygląda taka która może dać 70... Napisałem temat a gdzie moje rośliny? Postaram się dodać zdjęcia jutro i mam nadzieje że pomożecie mi ocenić na ile (mniej więcej) można liczyć z tych roślin. edit Na ile g oceniacie tą roślinę ? Edytowane 5 Września 2019 przez Kurłajakifajnychwast Wstawienie zdjęcie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 2 Września 2019 @Kurłajakifajnychwast no jak byś dał fotkę to by się oceniło 300g żeby ściągnąć suchego palenia to już trzeba mieć małą choinke taką z 2 metry i ładnie rozgałęzioną z grubymi topami @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kurłajakifajnychwast 0 Napisano 5 Września 2019 Tutaj kolejna : @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiesiu 80 Napisano 5 Września 2019 (edytowane) @Kurłajakifajnychwast te dwie oceniam oczywiście jeśli jeszcze napuchną gdzieś na 100g- 150g suchego jarania gdzieś w tym przedziale Edytowane 5 Września 2019 przez Wiesiu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cedzik 23 Napisano 5 Września 2019 @Kurłajakifajnychwast widać że masz fajną miejscówkę w takim otoczeniu konopia rośnie najlepiej, kitraj butelki na następny out tam możesz giganty wyhodować @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kurłajakifajnychwast 0 Napisano 5 Września 2019 @Cedzik Butelki zawsze zabieram ,nigdy nic nie zostawiam ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach