ananas_arbuz 3 Napisano 3 Czerwca Witam , czy te roślinki (odmiana gelato , mają 16dni) nadają się na topping (chyba że na sezonach nie robi się toppingu) , czy czekać na jeszcze jedno piętro liści? Z góry dzięki za odpowiedzi 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 601 Napisano 3 Czerwca @ananas_arbuz na sezonach się robi, na automatach raczej odradzają bo nie masz kontroli nad długością wega. Ja robiłem na bardzo podobnym etapie rozwoju jak ty, od razu dwa piętra, a potem lst z dwóch stron i jestem zadowolony. Moja była troche większa ale pięter miała tą samą ilość, a czy warto czekać czy lepiej zrobić w tym momencie co masz to już nie odpowiem a tak wygląda teraz, 8 szczytów 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 1,023 Napisano 3 Czerwca Ja robię jak ma 5,6 pięter i przycinam przy 3 roślina ma lepiej rozwinięte korzenie i szybko się zbiera i łodyga grubsza się robi nie dostaje tak strzała na poczatku Zobacz sobie moje relacje 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach