Arek2015 25 Napisano 30 Maja Cześć 19 maja ostatni raz podlewałem swoje pociechy nawozem od 2 tygodni Pada deszcz a za 20 dni czeka mnie wcinka pytanie brzmi czy mam to jeszcze nawozić i jak mam to zrobić normalnie nawóz wymieszać z wodą i wlać czy jak? Dodam że jest to automat easy bud @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,107 Napisano 30 Maja @Arek2015 zbyt ogolne pytanie bez zdjec I dokladniejszego opisu nikt ci nie doradzi. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arek2015 25 Napisano 30 Maja No nie mam zdjęć bo nie byłem na spocie pada deszcz cały czas po prostu się pytam czy warto pojechać i nawozić czy nie A jeżeli tak to jak @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,107 Napisano 30 Maja @Arek2015 to jak duzo pada u ciebie to nie dawaj plynnycn nawozow bo deszcz wyplucze tylko zrob top dressing czyms w proszku, nie wiem co tam masz w arsenale i zostaw niech wsiaknie z deszczem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arek2015 25 Napisano 31 Maja @Boczelli jedyne co mam to biobizz płynne ewentualnie obornik w granulkach @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach