lodzio 4 Napisano 1 Września 2019 Witam mam pytanie, z czego jest najlepiej zrobić boksa? chodzi mi o ścianki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Borówa 15 Napisano 1 Września 2019 z byle czego aby były solidne 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 1 Września 2019 z jakichś płyt możesz zrobić aby nie z kartonu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lodzio 4 Napisano 1 Września 2019 mam zamiar z płyt paździerzowych zrobić, były by ok ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sanczo 35 Napisano 1 Września 2019 jak najbardziej były by dobre @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Buk 8 Napisano 1 Września 2019 lepiej według mnie kupić gotowy, nie trzeba się bawić @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lodzio 4 Napisano 1 Września 2019 może kupie zobaczymy, jak nie uda mi się zrobić to pewnie wezmę gotowego boksa @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ChinQuan 92 Napisano 1 Września 2019 @lodzio Przeciez to jest godzina roboty zrobienie takiego boxa. Zobacz sobie u mnie w relacji. Koszt to okolo moze z 50 zl zalezy co musisz kupic. A kase lepiej na jakas lampe przeznacz czy sprzet do boxa. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielony 2 Napisano 2 Września 2019 nie każdy jest wstanie wszystko dobrze i równo wyciąć, jak ktoś się zna to sobie sam może zrobić boksa a jak nie to kupowany @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach