latwasativa 0 Napisano 26 Maja siemka, właśnie wykiełkowałem nasiona na wacikach i przedwczoraj włożyłem kiełki do eazy pluga którego nawilżam spryskiwaczem kiedy widzę że kostki są suche. wczoraj dałem je na dwór bo jest ciepło, wieczorami owijam pudełeczka folią aluminiową i starą koszulką. ale Zauważyłem że kolor łodyg które wyszły są dziwnie fioletowe (zdjęcia z wczoraj dziś są całe fioletowe), co może by przyczyną. Dodam że trzymam je w słońcu od rana do południa potem kładę w cień bo jest naprawdę ciepło i na wieczór znów daje im tak z 3 godziny światłą (więc łącznie dostają około 8-9 godzin światła) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,414 Napisano 26 Maja @latwasativa normalnie wyglądają @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
latwasativa 0 Napisano 27 Maja @Tester to zdjęcie z poranka teraz zaczęły robić się czarne, patrząc na fotorelacje innych nikt tak nie miał. Czym to spowodowane, dół liści jest cały wręcz czarny, na pewno jest ok? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,414 Napisano 27 Maja @latwasativa od zimna mogło się tak zrobić @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
latwasativa 0 Napisano 27 Maja @Tester dobra dzięki za info @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Raptor Farmer 13 Napisano 29 Maja chyba w zależności od gatunku. u mnie jeden wyszedł zielony a drugi fioletowy. Ten fioletowy nawet przegonił tego zielonego 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach