Bobslejkingee1910 0 Napisano 25 Maja witam potrzebuje rady/pomocy z automatem jest to purple og auto i ma jakies 1.5 miesiaca , problem jest taki ze ma oklapniete liscie nie wazne czy jest woda czy nie , podlewam 500ml co 2-3dni @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,188 Napisano 25 Maja @Bobslejkingee1910 daj jej wody porzadnie, podsyp ziemi na full donicy nie zaluj, wystaw trochę na wiatr, daj podporke lodygi bo strasznie cienka moze peknac i zrob dziury w donicy jak nie ma @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bobslejkingee1910 0 Napisano 25 Maja @Boczelli ok dzieki za rade, dam jej jutro albo pojutrze zlitra wody , dzisaj z rana dostala 500ml dzisiaj nie leje bo sie boje o przelanie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,400 Napisano 25 Maja @Bobslejkingee1910 ogólnie to warunków nie ma dobrych @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bobslejkingee1910 0 Napisano 25 Maja (edytowane) @Tester tak wiem , to moja druga proba, pod koniec roku wezme sie za budowe boxa, mam nadzieje ze chociaz cokolwiek zniej bedzie ale martwi mnie jej pogarszajacy sie stan ;/ Edytowane 25 Maja przez Bobslejkingee1910 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 419 Napisano 25 Maja @Bobslejkingee1910 też się bałem o przelanie a jak wlałem litra do krzaka dwu tygodniowego (doniczka 9L) to wypiło na lajcie i rośnie jak należy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bobslejkingee1910 0 Napisano 25 Maja (edytowane) @Adi_ejol okej dzisiaj mam 30 stopni na dworzu(wsloncu) , dzis z rana dostala 0.5l wody , kupilem nowoz npk10-30-19 dam jej litra wody z nawozem jutro i zobaczymy jak nic nie pomoze to raczej ja wywale i wykielkuje nowa Edytowane 25 Maja przez Bobslejkingee1910 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach