MatiasFarmer 15 Napisano 21 Maja Hej dziś po robocie zajrzałem a tu zong w jednej liście opadają i mają taki żółte jasne plamki podlewalem 4 dni temu na palec sucho ale głębiej tak troszkę mokro. pH mierzone wody 5.6/5.8 gleba 6.5 pH lampa LUMATEX pro 300w 55 cm nad szczytami 50%mocy temperatura 27/28 wilgotność 60/70 wiatrak mieszajacy i wtlaczajacy włączony nawozy aplikowałem 6 dni temu . Popalone czy brak magnezu a może przelane? Juz nie mam pomysłów czytam już 2 tyg te forum i ciężko samemu coś wymyśleć. Pozdrawiam @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,125 Napisano 22 Maja @MatiasFarmer za wczesnie podales nawozy, za duza moc lampy, za sucho, chujowa ziemia. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MatiasFarmer 15 Napisano 22 Maja @Boczelli czyli kumulacja @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,037 Napisano 22 Maja Tragedii jeszcze nie ma. Podlewaj i nie świeć za mocno... 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach