CrazzyX56 6 Napisano 21 Maja te rośliny bardzo powoli rosną a mają dobry tydzień... jak mogę im pomóc ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 21 Maja Dobry tydzień tzn ile? bo np. na tym etapie dwa dni w tą czy w tą to kosmos 😉 dziś wygląda tak za dwa dni jakby miała 2 tygodnie 😄 też się martwiłem bo tak wyglądały po tygodniu. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamehameha 38 Napisano 21 Maja 3 godziny temu, CrazzyX56 napisał: te rośliny bardzo powoli rosną a mają dobry tydzień... jak mogę im pomóc ? Dać im spokojnie rosnąc - uprawa uczy cierpliwości 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CrazzyX56 6 Napisano 21 Maja @Tatito ja akurat jestem inny i nie liczę dni nie wiem dlaczego mam nadzieję że się wybija za niedługi czas @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CrazzyX56 6 Napisano 22 Maja zapomniałem dodać że to automaty @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Raptor Farmer 13 Napisano 22 Maja @CrazzyX56 outdoorowa uprawa, za mało światła 100%. tyle ile dostaje tyle rośnie. rośnie 3 godziny dziennie i to w słoneczne dni. tylko 3godz dziennie bo pewnie nie przestawiasz za słońcem, a tak głęboko zasadzone w tych doniczkach że same one robiły im cień, teraz może mniejszy bo się wynurzają powyżej. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CrazzyX56 6 Napisano 22 Maja @Raptor Farmer możliwe, i pewnie plony będą mniejsze ? jeżeli to wgl zakwitnie za miesiąc @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach