kuchar 1 Napisano 20 Maja (edytowane) Mam 4 krzaczki w 80x80x160 na wysokości koło 1m mam siatkę, lampę 250W hps na wysokości 140, zaplata mnie tak żeby nie wychodziły powyżej 1.1m wszystko liście wiatrakowe które wychodzą ponad siatkę ucinam a kiedy zacznie się kwitnienie każdą łodygę która nie jest wysokości siatki i nie ma takich prespektyw ucinam, w czymś robię błąd? albo jakieś sugestie w tych kwestiach? Edytowane 20 Maja przez kuchar @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 20 Maja @kuchar pokaż fotkę jakąś @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kuchar 1 Napisano 20 Maja @Szym nie za bardzo mam jak, dopiero jutro wracam @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kuchar 1 Napisano 21 Maja (edytowane) widać o co mi chodziło na tej prawej, te z samego dołu które nie miały szans na dotarcie do siatki zostały ucięte Edytowane 21 Maja przez kuchar @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 21 Maja @kuchar no ok, ale on jak by wyciągnięte są tak mi się wydaje @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamehameha 38 Napisano 21 Maja @kuchar zdejmij tą siatkę póki można jeszcze bo narobisz sobie problemów , to automaty?Bo jeśli nie to po przełączeniu nie zmieszczą Ci się w boxie,są już duże a jeszcze podrosną,zapasu masz mało. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kuchar 1 Napisano 21 Maja (edytowane) @Kamehameha właśnie dlatego że urosły po za moje oczekiwania musiałem założyć siatkę, one już zaczynają kwitnąć powoli więc o wiele większe nie będę @Kibic największe moje obawy dotyczyły obcinania wszystkich wiatrakowych ponad siatkę i przy okazji czy obcinanie tych małych łodyg które nie mają dostępu do światła ma sens Edytowane 21 Maja przez kuchar @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 23 Maja @kuchar jak za dużo liści to można wygolić łodygi małe też 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach