ChinQuan 92 Napisano 29 Sierpnia 2019 Tak jak w temacie. Jakieś opinie na temat tej lampy? Mam ja właśnie u siebie ale nie mam porównania do innych lamp czy hps @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kielnia 13 Napisano 29 Sierpnia 2019 @ChinQuan sprawdziłem opinie na amazonie i wiekszość ludzi była z niej zadowolona więc powinna być ok @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ChinQuan 92 Napisano 29 Sierpnia 2019 @Kielnia no amazon swoją droga. Tylko co innego uprawiać pomidory a co innego ziółka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kozak 38 Napisano 29 Sierpnia 2019 powinna być ok lampa @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kielnia 13 Napisano 29 Sierpnia 2019 @ChinQuan tyle że w większości ona jest wykorzystywana na pomidory @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ChinQuan 92 Napisano 29 Sierpnia 2019 @Kielnia sam na niej aktualnie jade. Niedługo sadze nowe drzewko wiec zobaczy czy nie będzie się wyciągać itd @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kielnia 13 Napisano 29 Sierpnia 2019 nie powinna @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dekiel 5 Napisano 30 Sierpnia 2019 da radę spokojnie tak myślę na tych ledach @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach