Gość Napisano 29 Sierpnia 2019 Witam, mam do zaoferowania pomoc w sprawach związanych z olejkami RSO. wszyscy wiemy jak jak to nasze polskie prawo działa... sam potrzebowałem pomocy kilka razy i wiem jak to jest gdy za ostatni grosz się jej szuka a tu lipa ... nie będę rozwijać swoich życiowych historii ? ale jestem tu by pomóc ! I mam nadzieje ze wy mi tez pomożecie !! ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Buk 8 Napisano 29 Sierpnia 2019 witam, dużo jest wałkarzy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan 79 Napisano 29 Sierpnia 2019 Cześć @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 29 Sierpnia 2019 @Buk wiem i dlatego staram się o własną konkretną renomę ! walka z rakiem to nie żarty, a nie którzy za ostatni grosz szukają ratunku ... nie po to żeby kupić szajs. mój znajomy ma labo w Hiszpanii za bardzo dużo pieniędzy i tworzy konkretny produkt z badaniami bez wałków ! wszystko do dogadania. trzeba sobie pomagać !! wystarczy ze nas system wyniszcza i to prawo zje*****. pozdrawiam @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dinky 0 Napisano 27 Lipca 2020 Wciąż aktualne ??? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 27 Lipca 2020 @dinky to jakiś wałkarz był @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach