MatiasFarmer 15 Napisano 17 Maja Cześć właśnie przyszła moja lampa LUMATEX 300 PRO mój box ma 90x90 wysokość ruchoma do 2.40m jaka wysokość i moc będzie odpowiednia do roślinek w każdej fazie wzrostu . Pozdrawiam serdecznie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,107 Napisano 17 Maja @MatiasFarmer dsj 20% i 40cm-50cm i obserwuj roslinki , nikt ci nie da gotowego schematu. Kazda uprawa jest inna. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MatiasFarmer 15 Napisano 17 Maja @Boczelli cześć a byś mógł zerknąć na temperaturę i wilgotność ta lampa dużo ciepła daje mam 1 duży wentylator mieszający na poziom 2 włączony a wyłączający mniejszy na maksa @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,107 Napisano 18 Maja @MatiasFarmer temperatura jest ok, podbij wilgotnosc do 70-80%. Jak wyciąg juz masz na maxa to pozniej mozesz miec problemy. Co to za wentylator? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach