Golota 8 Napisano 28 Sierpnia 2019 (edytowane) Ostrava marihuana Przejdę do pytania i proszę osoby które znają temat o odpowiedź. Będę niedługo jechał na urlop do Cieszyna Czeskiego i Ostravy, do tego odwiedzić będę chciał znany już bar ( Cofe de la ostrava ). I wiecie o co chodzi Chciałem się zapytać czy w tym barze łatwo jest zdobyć dobre ziółko, słyszałem że nie ma z tym problemu i często ktoś może podejść i zapytać czy czegoś przypadkiem nie chce do palenia. Byliście może w Cieszynie Czeskim albo Ostravie ? albo w bliskiej okolicy i wiecie co i jak z tematem ? Jaka tam cena za gieta jest coś koło 40 zł ? Edytowane 28 Sierpnia 2019 przez Golota @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patrick 22 Napisano 28 Sierpnia 2019 Jak przejedziesz przez most w Cieszynie to po czeskiej granicy ujrzysz kilkadziesiąt sklepów co najmniej nie ciekawie, za szybami są powypijane butelki do połowy itp. Te sklepy są wietnamców, jak będziesz się bujał ulicą i Cię wyczają to sami będą cię zapraszać i pytać ile będziesz chciał towaru, nie znają Polskiego, angielskiego również, ceny jakie są to zależne ile towaru chcesz. Giet 25 zł powyżej 30g to wychodzi za 10g 170zł fajnie jest w Czechach @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Golden Boy 14 Napisano 28 Sierpnia 2019 2 minuty temu, Patrick napisał: Jak przejedziesz przez most w Cieszynie to po czeskiej granicy ujrzysz kilkadziesiąt sklepów co najmniej nie ciekawie, za szybami są powypijane butelki do połowy itp. Te sklepy są wietnamców, jak będziesz się bujał ulicą i Cię wyczają to sami będą cię zapraszać i pytać ile będziesz chciał towaru, nie znają Polskiego, angielskiego również, ceny jakie są to zależne ile towaru chcesz. Giet 25 zł powyżej 30g to wychodzi za 10g 170zł fajnie jest w Czechach Słabe to jaranie jest, dużo okolicznych dilów zaopatruje się tam, po taniości wietnamczycy sprzedają te zioło, wygląda nawet dobrze ale słabo klepie i smakuje nie wiem czy w czym oni to trzymają. Jak byłem w pubie Cafe de la Ostrava to paliłem towar z tego pubu pierwsza klasa podobny do holenderskiego, 10g kosztowało mnie 330zł ale był wart swej ceny @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szybki 11 Napisano 28 Sierpnia 2019 (edytowane) Byłem rok temu, ceny za 1g do 10g - 30 zł ponad 10g wychodzi 25zł Co do zakupu to w każdym tego typu sklepie idzie nabyćtylko jak nikogo nie ma najlepiej, słyszałem że psy z Polski coś tam węszyły, ale jak ja pojechałem samochodem do Czech to na luzie poszłem kupiłem i wróciłem bez przypału, niektórzy czają po polsku trochę ? dużo Polaków pewnie jeździ Edytowane 28 Sierpnia 2019 przez Szybki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Golota 8 Napisano 28 Sierpnia 2019 dzięki za odpowiedzi przyda się to mi i tym co będą szukać informacji @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fan BMW 11 Napisano 28 Sierpnia 2019 jak ziółko takie czeskie się sprawuje mocą w porównaniu do polskiego jaranka z indoora ? bo paliłem w Holandii kiedyś i palenie było naprawdę kozak @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiesiu 80 Napisano 28 Sierpnia 2019 zależy jakie trafisz możesz trafić dobre zioło jakąś dobrą odmiankę a możesz jakiś syf, ponoć wietnamcy mają słabe zioło, lepiej w jakimś pubie skminić sobie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Berry 0 Napisano 25 Lutego 2021 EHej czy Cieszyn dalej operuje? Byłem kiedys i czesc sklepow zamknieta albo mowia ze nie ma, to bylo ponad rok temu. Jak w 2021? Albo w Pszczynie, okolice, bielsko? Niedawnio sie przeprowadziłem i nie mam tu ziomkow.. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 25 Lutego 2021 Cieszyn czeski wiadomo palenie się znajdzie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Joannagggg 0 Napisano 25 Kwietnia 2021 Witam A czy te sklepiki za mostem s aotwrte w dni robocze ? Od której do której @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 25 Kwietnia 2021 zależy jakie sklepiki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Alkazaren 0 Napisano 9 Stycznia 2022 A jak sprawa wygląda na dzień dzisiejszy, od kilku dni mieszkam w Bielsku i nie mam kompletnie nikogo, a po angielskich stardawgach itd polskie siano jest no... Pomóżcie Ziomeczki 😁 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 9 Stycznia 2022 @Alkazaren tak samo jak zawsze wygląda sprawa @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sarki 0 Napisano 8 Czerwca 2022 A jak tam sytuacja wygląda ostatnio? Byliście w ostatnich tygodniach? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 8 Czerwca 2022 @sarki ja nie byłem ale zawsze coś znajdzie się @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach