Palacz 3 Napisano 28 Sierpnia 2019 (edytowane) Mam roślinkę na oucie jest to automat diesel ryder, kiedy ścinać ją najlepiej?, w sensie ile czasu jeszcze trzymać ? Edytowane 31 Sierpnia 2019 przez Palacz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiesiu 80 Napisano 28 Sierpnia 2019 @Palacz po tej fotce ciężko stwierdzić, najlepiej sprawdź triochomy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Palacz 3 Napisano 28 Sierpnia 2019 a o co chodzi z tymi triochomami bo nie za bardzo rozumiem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Podróżnik 15 Napisano 28 Sierpnia 2019 tutaj masz napisane co i jak @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Palacz 3 Napisano 28 Sierpnia 2019 ok dzięki za te info sprawdzę triochomy dzisiaj @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Golden Boy 14 Napisano 28 Sierpnia 2019 a ty tam pleśni nie masz na tym krzaczku ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Palacz 3 Napisano 28 Sierpnia 2019 jak byłem ostatnio to nie widziałem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Golden Boy 14 Napisano 28 Sierpnia 2019 aha to luzik, teraz jest pogoda ładna słońce pali to możesz ją przetrzymać jeszcze trochę z tydzień albo i dłużej @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach