Jebac 60-tki 8 Napisano 13 Maja Servus wielebni Forumowicze😇 Mam kilka pytań odnośnie co z czym i jak🤪 1.Haze automat czy już zaczynać czy czekać do czerwca?? 2. Doniczki 10L mam czy mogę dwa krzaki w takiej donicy sadzić czy muszą być oddzielnie?? 3. SuperVit 1kropla na 5L wody i czy podlewać krzaki codziennie?? 4. Ziemię mam Biobizz Light-Mix 50L worek. 5. Czy coś jeszcze potrzebuje?? Jakieś mile sugestie i rady-nie czaić się tylko pisać!! Dodam że uprawa domowa na balkonie od godz 13 słoneczko daje jak na plaży w Maroko 😆 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,064 Napisano 13 Maja (edytowane) @Jebac 60-tki 1. poczekaj do czerwca z auto, widziałem ze masz tez sezony to dawaj je juz 2. Nie, 1 krzak -1 donica 3. Podlewaj wedlug zapotrzebowania.Lepiej rzadziej, a obficiej 4. Ziemia ok 5. Nie wiem moze jakies nawozy? Edytowane 13 Maja przez Boczelli 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jebac 60-tki 8 Napisano 14 Maja Dobra to auto czekają na czerwiec a te drugie czekam aż wykielkuja i będę sądził. Co do nawozów to niby jakie bo nie mam pojęcia?? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,064 Napisano 14 Maja @Jebac 60-tki jakie chcesz najlepiej caly zestaw od jednego producenta. Jak nie to chociaz im biohumus kup i do tego cos na kwitnienie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jebac 60-tki 8 Napisano 14 Maja @Boczelli wszystko ok ale ja nie mam pojęcia co dokładnie. Możesz mi podać jakaś firmę lub dokładnie co (może jakiś link) a ja poszukam wtedy co mam u siebie takiego samego lub podobnego i dokupie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,064 Napisano 14 Maja @Jebac 60-tki jest na forum dzial nawozy czy nawozenie. Poszukaj, poczytaj sam. Za duzo opcji zebym ci tu litanie pisal 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jebac 60-tki 8 Napisano 15 Maja @Boczelli biorę się za czytanie. Thx @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jebac 60-tki 8 Napisano 16 Maja Dużo ludzi poleca Biobizz calmag i try-Pack outdoor. Czy to dobry pomysł i starczy mi taki zestaw?? Skłaniam się ku zakupowi z tej firmy tym bardziej że od nich mam ziemię. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,064 Napisano 16 Maja @Jebac 60-tki no moze byc. Calmag raczej nie bedzie konieczny na outdoor @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jebac 60-tki 8 Napisano 17 Maja @Boczelli ok dzięki ziomuś. Jak będę miał jakieś pytania to będę pisał. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jebac 60-tki 8 Napisano 22 Lipca Soma seed od nich kupiłem nasionka Amnesia i dostałem 3 dodatkowo i żadne nie wyrosło. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jebac 60-tki 8 Napisano 10 Października Rosną sobie w szafie,lampa jest jakieś 20-30cm nad krzakami. Mam wrażenie jak by się zatrzymały w miejscu,ma ktoś pojęcie co się dzieje czy pójdą dalej w górę?? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,064 Napisano 10 Października @Jebac 60-tki nie pojda. One juz kwitna. Cos zjebales po drodze bo karły ci urosly, niestety 🤷♂️ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jebac 60-tki 8 Napisano 11 Października W dniu 10/10/2024 o 19:20, Boczelli napisał: @Jebac 60-tki nie pojda. One juz kwitna. Cos zjebales po drodze bo karły ci urosly, niestety 🤷♂️ A wiesz może dlaczego lub jaki może być powod?? Powiem ze one na początku byly na balkonie ale jak we wrześniu zaczęło się robić chłodniej i w nocy było poniżej 15 stopni to przełożyłem je do piwnicy i już miesiąc są takie jak teraz. Czy zapach piekny ale w górę nie idą @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 11 Października @Jebac 60-tki 2g będzie z tych krzakow. Nie ialy i nie mają warunków. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,064 Napisano 11 Października @Jebac 60-tki jakbys regularnie prowadził relacje to może byśmy cos wymyślili, a tak teraz to po fakcie. Nauczka na przyszlosc @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 11 Października @Jebac 60-tki jedyna rada to zakończyć ich życie, zrobić odpowiednie warunki i zacząć od nowa. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jebac 60-tki 8 Napisano 12 Października Zgadzam się z wami,macie rację tylko jako laik próbowałem to robić w ramach warunków takich jakich miałem. Następnym razem a na pewno będzie,będę relacjonował wszystko i na bieżąco. Czyli mam rozumieć że nie ma co więcej światła tracić i lepiej ściąć to co zostało czyli parę kilo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 12 Października @Jebac 60-tki tak, uwazaj bo jak Cie jebna to wezma Cie za glowe kartelu xd @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jebac 60-tki 8 Napisano 13 Października Czuje że zaleje tym cały europejski rynek i nie zdziwcie się jak niedługo będziecie to mieli u siebie w mieście @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach