kviat123 0 Napisano 12 Maja Cześć wszystkim, Przez pracę, studia weekendowe i obecny zabiegany tryb życia zacząłem mieć problemy z bezsennością oraz nadmiernym stresem. Nie mam żadnego dokumentu od fachowego doktora, który mógł to stwierdzić. Chciałbym spróbować terapii MM ale nie mam żadnych papierów, że mam takie dolegliwości. Kiedyś paliłem całkiem sporo i od roku już nie zażywam a wtedy mi pomagało. Czy trudno jest dostać receptę bez jakichkolwiek świadczeń lekarza? Mogę po prostu powiedzieć, że mam takie objawy i dostaje bez problemu receptę? Jak to wygląda realnie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 12 Maja @kviat123 ogólnie to trzeba mieć papier jakiś, wyrób sobie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,317 Napisano 12 Maja @kviat123 na te dolegliwości dostaniesz bez problemu od zwyklego lekarza. Sa "kliniki" online gdzie mozna dostac recepte, ale trzeba uważać bo sporo tam tez scamu, wiec konkretnej nie polece bo sam nie korzystam @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qwenix 8 Napisano 14 Maja aspotclinics ale ja dostalem na adhd bardziej slab mango kush 18% thc 1% cbd 15 g drogo 600 zł ja bym hodował ale za duzo jebania wolę wydawać te 600 zł co miesiąc @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,317 Napisano 14 Maja 15g to dobry weekend, a gdzie tam miesiac @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafafi75 0 Napisano 27 Maja (edytowane) @Rafafi75 Aurora 22% sztos. Edytowane 27 Maja przez Rafafi75 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Johnjohn 0 Napisano 30 Lipca On 5/14/2024 at 5:40 AM, Qwenix said: aspotclinics ale ja dostalem na adhd bardziej slab mango kush 18% thc 1% cbd 15 g drogo 600 zł ja bym hodował ale za duzo jebania wolę wydawać te 600 zł co miesiąc Miałeś papiery na to adhd? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach