lodzio 4 Napisano 27 Sierpnia 2019 Mój balast od HPS trochę się nagrzewa, mam pytanie czy mogę skierować na niego wiatrak żeby go trochę chłodzić ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiesiu 80 Napisano 27 Sierpnia 2019 pewnie że możesz nie zaszkodzi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szybki 11 Napisano 27 Sierpnia 2019 a do czego Ci jest potrzebny wiatrak? balast Ci się grzeje mocno ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lodzio 4 Napisano 27 Sierpnia 2019 trochę się grzeje i nie wiem czy tak powinno być @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 27 Sierpnia 2019 to normalne że się grzeje balast w HPSie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 27 Sierpnia 2019 gdzie go masz schowanego ten balast ? w boksie czy poza boksem ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lodzio 4 Napisano 27 Sierpnia 2019 poza boksem jest @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 27 Sierpnia 2019 to nic mu się nie stanie to normalne że balast się nagrzewa @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lodzio 4 Napisano 27 Sierpnia 2019 dobra zobaczę będę obserwował czy nic się z nim nie dzieje @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 28 Sierpnia 2019 mi balast od hpsa też się nagrzewa i nic się nie dzieje @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach