Paweł Wuhaer 4 Napisano 27 Sierpnia 2019 (edytowane) Stoi na parapecie, ma dużo słońca ? a czy ktoś mógłby określic który tydzień kwitnienia, ponieważ był to eksperyment który przebił moje oczekiwania, nie wiem nawet kiedy posadziłem ? PS. Napewno pełno sezonowa, podlewania nawozem do pelargonii na kwitnienie ? wysokość od 35 cm najniższa łodyga do 70 najwyższa ? Edytowane 27 Sierpnia 2019 przez Paweł Wuhaer @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 27 Sierpnia 2019 @Paweł Wuhaer wygląda na jakiś drugi tydzień kwitnienia, ogólnie to musisz ją trzymać maksymalnie ile się da do przymrozków 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 27 Sierpnia 2019 @Paweł Wuhaer roślinke masz z genami Sativa po liściach widać długie cienkie, czyli haj powinien być bardziej energetyzujący i śmieszny ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Wuhaer 4 Napisano 27 Sierpnia 2019 Dziękuję za odpowiedzi, a niech kobitka sobie stoi jak najdłużej, nigdzie mi się nie śpieszy ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan 79 Napisano 27 Sierpnia 2019 fajna ale to sativa (bynajmniej duza przewaga ) czyli spokojnie jeszcze urośnie . Obyś okien południowych nie miał od ulicy ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Wuhaer 4 Napisano 27 Sierpnia 2019 (edytowane) @Pannajważniejsze żeby puchła ? a co do okien, to przecież nie u mnie stoi ? u nas takie narkotyki ciężkie są nielegalne ? Edytowane 27 Sierpnia 2019 przez Paweł Wuhaer 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan 79 Napisano 27 Sierpnia 2019 u nas ? jak u Was to u was u mnie w Urugwaju spokens 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan 79 Napisano 27 Sierpnia 2019 (edytowane) a i dlon nie jest miarodajna bo kazdy ma inny rozmiar trza uzywac czegos czego kazdy uzywa paczka szlugow , piwo butelkowane bo puszek nie pije nikt kto ma kubki smakowe :D Edytowane 27 Sierpnia 2019 przez Pan 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Wuhaer 4 Napisano 27 Sierpnia 2019 @Pan Teraz może być? Haha ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan 79 Napisano 27 Sierpnia 2019 @Paweł Wuhaer export ujowy ? chmielowa tylko ? Ale + za chęci ? teraz muszę piwko wypić , przekonałeś mnie i Twoja wina @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Osiris 1 Napisano 6 Października 2019 @Paweł Wuhaer Mniam Perełka lubelska z buchem pzdr @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach