LILLY 1 Napisano 10 Maja Siemka ekipa ! zaczynam znów czy wystarczy jak będę trochę psikać wodą ? Żeby za bardzo nie przemoczyć outdoor też w tym zrobie a później przesadzę -chyba git ? Zamówiłam nawet mini namiot na zewnątrz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,107 Napisano 10 Maja @LILLY looo kur.. jaki pazur 😅 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 11 Maja (edytowane) @Boczelli pierdole, jak pracować z takimi szponami xd ochydnie to wygląda... Edytowane 11 Maja przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,107 Napisano 11 Maja @vego1989 nie no bez przesady ze ohydne. Ale dluge fest 😅 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,030 Napisano 11 Maja Coś bym napisał ale to znowu byłby jakiś sexoistowski i zboczony tekst więc nie napiszę 🙂 Ale Wymiatacz jest nagrzany to pewnie napisze 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 1,955 Napisano 11 Maja Mnie nie wypada krytykować... ale serio mam nadzieje ze nie płaciłas za tą usługę... te paznokcie nie są wykonane poprawnie, długość dlugością ale ta grubość i ogólnie ich estetyka. 🤦🏻♀️ Lepiej zadbać o swoje własne, o włosy widzę pięknie dbasz, o paznokcie też dasz radę. 👍🏻 Co do pytania to nie pomogę bo nie wiem co chcesz pryskać tą wodą. Nasiona wykiełkowane juz masz czy dopiero kiełkują? Daj więcej info. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LILLY 1 Napisano 12 Maja On 5/11/2024 at 9:16 AM, Lady Green said: Mnie nie wypada krytykować... ale serio mam nadzieje ze nie płaciłas za tą usługę... te paznokcie nie są wykonane poprawnie, długość dlugością ale ta grubość i ogólnie ich estetyka. 🤦🏻♀️ Lepiej zadbać o swoje własne, o włosy widzę pięknie dbasz, o paznokcie też dasz radę. 👍🏻 Co do pytania to nie pomogę bo nie wiem co chcesz pryskać tą wodą. Nasiona wykiełkowane juz masz czy dopiero kiełkują? Daj więcej info. Dopiero będą kiełkować 😘 On 5/11/2024 at 7:59 AM, vego1989 said: @Boczelli pierdole, jak pracować z takimi szponami xd ochydnie to wygląda... Ochydny to jesteś ty i twoje życie nieudaczne @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 13 Maja @LILLY co do mojego życia to jest wpaniale i chuja o nim wiesz dziewczynko 😃 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 1,955 Napisano 13 Maja @LILLY w czym je kiełkujesz? Ja do tej pory kiełkowałam tylko na wacikach. Muszą mieć bardzo wilgotno, ale nie za mokro. Powodzenia. 👍🏻 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,107 Napisano 13 Maja @LILLY to welna mineralna? Powinnas uzyc do tego seedplugsy. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach