PogromcaBaobabow 214 Napisano 28 Maja @Tatito Dzięki . I te listki jeszcze mnie niepokoją dałem trochę wyżej wiatrak bo wydaje mi się że to przez to może doradzisz coś @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 28 Maja Mi się wydaje że wyglądają ok wiatrak nie ma z tym nic wspólnego liście ciągną wilgoć z ziemi dlatego są bardziej miękkie opadłe @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,315 Napisano 28 Maja @moonka poczekaj jeszcze bo za mala jest. Ile ona ma dni? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 214 Napisano 28 Maja @Boczelli 12 dni w tej co ma lst to wycinałem jak 3 piętro trochę wyszło @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 214 Napisano 29 Maja @Boczelli a kiedy mogę zacząć ją stresować ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,315 Napisano 29 Maja @PogromcaBaobabow najlepiej to wgl automatow nie stresowac 😅 dlatego robi sie na nich zazwyczaj LST-low stress training, a topping czyli ciecie to jest juz trening HST-high stress training. Ale jak bardzo chcesz ciac to daj jej jeszcze kilka dni. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 214 Napisano 29 Maja @Boczelli a to co przybiłem to lst ? Może rzeczywiście zostawię jak mówisz będę miał porównanie wtedy jak lepiej @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 29 Maja te cięcia głów to są wogóle przereklamowane 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 214 Napisano 29 Maja @WBB ale tak jak ja położyłem to mogę zrobić później ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 29 Maja @PogromcaBaobabow tzn tą co chcesz ciąć? Chcesz ją kłaść? No możesz.. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 214 Napisano 29 Maja @WBB znaczy no słucham was i jak cięcie jest do dupy to chodzi mi czy tak jak ta inna położyłem mam ją położyć potem czy to też duży stress i tylko trochę ją odgiąć @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 29 Maja Ja bym położył mocno, liście gdzies na bok żeby łodygę odsłonić. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 214 Napisano 29 Maja @WBB czyli stresik na automat wystarczy ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 29 Maja No Boczelli już pisał, że automatów nie powinno się ale wszyscy kładą 😛 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 214 Napisano 29 Maja @WBB a z toppingiem też tak to serio wygląda ? Że lepiej nie ciąć ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 29 Maja (edytowane) No jak uszkadzasz roślinę dosyć mocno bo stożek wzrostu jej ucinasz to ona kilka dni się wtedy ogarniać musi i "szykować" na inny wzrost... a czas przy automatach leci i może nie zdążyć się na tyle wykształcić na ile by mogła a już kwitnąć musi. Edytowane 29 Maja przez WBB 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 214 Napisano 29 Maja @WBB o dzięki za takie fajne objaśnienie 🫡 czyli kiedy ta mała mogę na glebę kłaść ? Będę tylko stress robił w takim razie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 29 Maja @PogromcaBaobabow stres to robisz za każdym razem jak robisz jej coś dziwnego i innego niż ma w naturze i do czego jest stworzona. Różnie ludzie kładą.... za kilka dni bym chyba próbował już. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 214 Napisano 29 Maja @WBB ok dziękuję za porady idę właśnie tą miesięczną nawieść bo przyszła paczuszka 😍 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 214 Napisano 30 Maja @WBB waśnie dziś ja uwaliłem na glebę myślę że jest ok ale wolę dmuchać na zimne 😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach