Adi_ejol 398 Napisano 4 Czerwca @PogromcaBaobabow a jak się im nic nie dzieje to po co kombinować @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 131 Napisano 4 Czerwca @Adi_ejol w sumie też fakt poczekam i zobaczę jak będą reagować @szamayo @szamayo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 398 Napisano 4 Czerwca @PogromcaBaobabow u mnie za to po 20-22 stopnie całego wega i nic niezwykłego się nie dzieje @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 131 Napisano 4 Czerwca @Adi_ejol no ale nie 30 🥺 @Adi_ejol Troszkę wyciąg podkręciłem mam 48% wilgotności ale temperaturę przynajmniej 26,5 myślę że będzie ok @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,030 Napisano 4 Czerwca Godzinę temu, PogromcaBaobabow napisał: @WBB i jak to ogarniasz ? 😳 Mogę jedynie lampę podnieść, włączyć wyciąg. I noc w namiocie mam od godziny 6 do 18. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 131 Napisano 4 Czerwca @WBB właśnie wyciag ładnie zabiera ale wilgotność też mam nawilżacz ale chyba za słaby w ogóle jak może być wilgotność 40-80 ? Bo jak może być 40 to zjadę na 45/50 o będzie ok chyba że lampę z 45cm dać wyżej ?. nie mogę szymao odznaczyć @szamayo @szamayo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 398 Napisano 4 Czerwca @PogromcaBaobabow ale odstępstwo od ideału podobne 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,030 Napisano 4 Czerwca Nie mam doświadczenia z tymi Waszymi lampami więc nie wiem... 40 to trochę mało wilgotności. Tyle to na flo. Ale co się stanie przy takiej wilgotności na wegu też nie wiem. Pewnie nic 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 398 Napisano 4 Czerwca @PogromcaBaobabow a spróbuj ręcznik dorzucić jeszcze jak wyciąg ciągnie mocniej U mnie ręcznik z 60% na 80 potrafił @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 131 Napisano 4 Czerwca @Adi_ejol gdzie go wieszasz ? @szamayo @szamayo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 398 Napisano 4 Czerwca @PogromcaBaobabow ja go składałem w kostkę i wrzucałem do pudełka śniadaniowego @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 131 Napisano 4 Czerwca @Adi_ejol czyli na ziemi go mogę położyć ? 😀@szamayo @szamayo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 398 Napisano 4 Czerwca @PogromcaBaobabow no u mnie tak było i hulało, 50€ w kieszeni bo nie musiałem kupować nawilżacza 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 131 Napisano 4 Czerwca @Adi_ejol tylko ja mam niby 28 stopni ale przez środek wiatrak rozdmuchuje więc też jak termometr jest w rogu to wskazuje inną temperaturę @szamayo @szamayo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 398 Napisano 4 Czerwca @PogromcaBaobabow będzie dobrze Skręć se jointa Jak pisałeś, że ci spadło do 26,5 stopni to dojeb wilgotność jeszcze a na flo oszczędzisz na osuszaczu i bangla @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 131 Napisano 4 Czerwca @Adi_ejol 26,9 56% wilgotności dałem ręcznik do wiaderka może pomoże zobaczymy co z tego będzie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,107 Napisano 4 Czerwca @PogromcaBaobabow czemu masz taka duza temp? Ile masz stopni w pokoju gdzir stoi box? Na ile %lampa? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 131 Napisano 4 Czerwca @Boczelli lampa 75% w pokoju 24 stopnie w namiocie 28.5 wilgotność 70%@szamayo @szamayo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,107 Napisano 4 Czerwca @PogromcaBaobabow to dobre warunki tylko lampa za mocno swieci na tym etapie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 131 Napisano 4 Czerwca @Boczelli no myślałem że mogę sobie pozwolić bo jedna kwitnie mam daty 15.05 22.05 27.04 @szamayo @szamayo @Boczelli a po czym stwierdzić że ja mogę podkręcić ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach