Tester 1,408 Napisano 25 Sierpnia 2019 Często ludzie zadają pytania czy można robić trening lst na automatach Efekt końcowy treningu LST na automacie Trening LST na automatach jest jak najbardziej pożądany. Poprawnie zastosowany trening LST na automatach powoduje wyraźne zwiększenie plonów. Trening ten musi być poprawnie zastosowany aby uzyskać pożądany efekt. Ważne jest aby roślina miała dobre warunki wzrostu ponieważ rośliny automatyczne mają krótki okres wegetacji (wzrostu) dla tego muszą mieć bezproblemowy start. Zastosowany trening LST na automacie Roślinki automatyczne najlepiej trenować od 4-5 pięter liści, ważne jest abyś poprawnie podwiązał roślinę i jej nie uszkodził. Więcej o treningu LST możesz przeczytać tutaj: @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Skoczek 1 Napisano 25 Sierpnia 2019 a ja się z ziomkiem kłóciłem mówił że nie robi się LST na automatach czyli miałem rację że można @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dekiel 5 Napisano 25 Sierpnia 2019 pewnie że można robić trening na automatach, powiedział bym nawet że trzeba jeśli chce się zwiększyć plony @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adamus3006 0 Napisano 26 Lipca 2020 (edytowane) Witam ? Zrobiłem LST dzisiaj i mam pytanie czy dobrze wykonane jest bo to mój pierwszy raz. Proszę o ocenę. Pozdrawiam ? ? Edytowane 26 Lipca 2020 przez Adamus3006 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 26 Lipca 2020 Dobrze aczkolwiek trochę późno @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adamus3006 0 Napisano 26 Lipca 2020 @EneDue wiem że trochę za późno... Ale lepiej późno niż wcale. Tylko mam pytanie jak ustawić mam roślinę do słońca? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 26 Lipca 2020 Hahaha. Ona sama się ustawi do słońca. To cały urok lst, cała istota. Wiążesz roślinę w dół a ona szuka słońca więc idzie w górę bokami. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adamus3006 0 Napisano 26 Lipca 2020 @EneDue tak właśnie myślałem że tak będzie ale wolałem się zorientować i być pewnym... Jakie odżywki używasz do swoich? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 26 Lipca 2020 Canna boost i substral burza kwiatów. Burza kwiatów nie jest pewnie najlepsza do konopii ale łatwiej mi było zdobyć @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adamus3006 0 Napisano 26 Lipca 2020 @EneDue u mnie byłoby lepiej ale jak jechałem miesiąc temu na 2 tyg urlopu do Polski to dałem pod opiekę i jak wróciłem zobaczyłem to nie wierzyłem jak tak zjebac można... Zdjęcia Ci pokaże normalnie szok. Jak wyjeżdżałem zostawiłem takie ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kwiatuszkowa93 26 Napisano 25 Czerwca 2023 Treningowalam trochę, najpierw w donicach, później na spocie. Odpuściła, codziennie musiałam je pościągać, rozciągać:D za dużo bawienia. Wyglądają tak. Dało coś te wyginanko? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bob drzewny 809 Napisano 25 Czerwca 2023 @Kwiatuszkowa93 dało, ale zbyt delikatnie trening. Tyle że akurat na dworze treningi nie są obowiązkowe, bo to inne warunki niż pod lampą @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kwiatuszkowa93 26 Napisano 27 Czerwca 2023 @Bob drzewny najważniejsze że na plus I bez strat 🙂 nie chciałam ich stresować, bo drugi rok się bawię w "rolnika" I od początku, ciężko ze mną panny mają:P w ubiegłym roku I tak było gorzej:P I bez treningów 😁 a ja ogólnie ,specem w uprawianiu, I całej tej reszcie ... Nie jestem:D ale zdecydowanie palić te dziadostwo lubię:D 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bob drzewny 809 Napisano 29 Czerwca 2023 @Kwiatuszkowa93 a to mi się nieco odmieniło i ostatnio hodować lubię, a palić przestałem Na forum na bieżąco na pewno będziesz dostawać podpowiedzi, to nie musisz być alfa i omega, żeby zrobić fajną uprawę z lekką pomocą innych, powodzenia! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach