PogromcaBaobabow 173 Napisano 7 Maja Witam Pytanko Jak W Tytule Dzięki Z Góry https://www.otto.de/p/jung-gewaechshaus-growbox-komplettset-anzuchtset-mit-zuchtzelt-led-lampe-anbau-pflanzen-bxtxh-60-x-60-x-140-00-cm-bxlxh-60-00-x-60-00-x-140-cm-growbox-gewaechshaus-komplett-set-mit-abluft-cannabis-set-box-pflanze-growzelt-grow-box-zelt-pflanzenlampe-pflanzen-anbau-zelt-anzuchtset-mit-belueftung-gewaechszelt-starterpaket-sofort-einsatzbereit-anzucht-S0FAT03Z/#variationId=S0FAT03ZVTNN @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,188 Napisano 7 Maja @PogromcaBaobabow box ok. Lampa gowno, wyciag gowno. Szkoda hajsu https://dailyhighclub.nl/products/mars-hydro-ts-1000-full-kit?variant=46653699031373¤cy=EUR&utm_medium=product_sync&utm_source=google&utm_content=sag_organic&utm_campaign=sag_organic&gad_source=1&gclid=CjwKCAjwouexBhAuEiwAtW_ZxwOQ8cEKXzihiZ5BmHkM2QH6B-vWNDD5YvFUmyeOgr4AVOGIzl2YuBoCe2MQAvD_BwE Na przykład taki zestaw jest 100razy lepszy 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 173 Napisano 8 Maja (edytowane) @Boczelli dzięki wielkie mam doniczki nowe 20l te z włókna co przepuszczają powietrze ile do takiego boxa mogę upchać średnicę chyba mają coś około 30cm ? Edytowane 8 Maja przez PogromcaBaobabow @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 173 Napisano 8 Maja @Boczelli i na ile taki filter starcza ? Bo chyba to zamówię za chwilę i będzie po problemie bo w tym kartonie nie ma miejsca a że pod tymi lampami wyrosło to jestem w szoku @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,188 Napisano 8 Maja @PogromcaBaobabow 9 szt po 9l kwadratowe i w nich automaty. A w tych materialowych to 4x sezony. Ja mam ten filtr juz ponad rok, ale zakladam go tylko na kwitnienie jak juz zaczyna jebac. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 173 Napisano 8 Maja @Boczelli czyli 4 spokojnie mogę włożyć to dla mnie idealnie 👌 a masz jakieś fotki przed zbiorem jak to się prezentuje ? I tylko automaty czy normalne też mogę tam wychodować ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,188 Napisano 8 Maja @PogromcaBaobabow https://marihuanaforum.pl/topic/12813-049m2150w-ledfemreg-koneserskie-odmiany/ 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 173 Napisano 8 Maja @Boczelli no widzę że ładne plony 😍😍😍 a ten box dla mnie co wysłałeś on jest zautomatyzowany? W sensie sam reguluje wilgotność i temp ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,188 Napisano 8 Maja @PogromcaBaobabow nie no z automatyczna regulacja to musisz troche dolozyc 😅 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 173 Napisano 8 Maja @Boczelli ale to wentylator odpalasz jak wilgotność skoczy i temperatura np ? Czy jak ? I w czasie owocowania utrzymasz te rzeczywiste 40-50% wilgotności ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,188 Napisano 8 Maja @PogromcaBaobabow wentylator chodzi caly czas tylko na roznej mocy. Wilgotnosc w dużej mierze jest zalezna tez od tego jakie warunki sa w pomieszczeniu gdzie stoi box. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 173 Napisano 8 Maja @Boczelli ale to wentylator sam się reguluje ? Bo mam dwa wiatraki jeszcze z mojego boxa małego to myślę też do środka włożę żeby rozprowadzało ładnie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,188 Napisano 8 Maja (edytowane) @PogromcaBaobabow ten w zestawie nie, ma pokretlo do regulacji ręcznej. Ale moc wyciagu to sie w ciagu calej uprawy moze kilka razy zmienia maksymalnie. Z regulatorem automatycznym samo sie zmienia, ale cena sporo wyzsza Edytowane 8 Maja przez Boczelli 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 173 Napisano 8 Maja @Boczelli przyjacielu odrzuca mi moją niemiecką kartę nie wiem dlaczego pomożesz mi znaleść coś podobnego na jakimś niemieckim Amazonie albo coś podobnego @PogromcaBaobabow dobra przelałem na inną kartę niedługo u mnie będzie mam nadzieję że będę zadowolony 😍😍😍 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,188 Napisano 8 Maja @PogromcaBaobabow moim zdaniem za te pieniadze obecnie nie ma nic lepszego nawet na stronie producenta jest juz duzo drozej o niemieckich stronach nie wspiminajac. Ten zestaw co wstawiles nie ma podjazdu. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 173 Napisano 8 Maja @Boczelli i ile walić lampa ? Teraz robię 20/4 Wiem że przy owocowaniu 12/12 i pytanie jescze czy na pełną moc czy jak jakbyś dał tutaj w temacie podstawowe rady będę wdzięczny 🙏 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,188 Napisano 8 Maja @PogromcaBaobabow dawalem je juz wiele razy, czytaj forum. na poczatek ~ 25% 40cm 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 173 Napisano 8 Maja @Boczelli dzięki śliczne poszperam może znajdę 😛 to 1 forum z jakim mam styczność w moim życiu 😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach