Skocz do zawartości
Gość

Czy Taki Box Bedzie Odpowiedni

Rekomendowane odpowiedzi

Gość
Gość
Gość
Napisano (edytowane)

@Boczelli dzięki wielkie mam doniczki nowe 20l te z włókna co przepuszczają powietrze ile do takiego boxa mogę upchać średnicę chyba mają coś około 30cm ?

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

@Boczelli i na ile taki filter starcza ? Bo chyba to zamówię za chwilę i będzie po problemie bo w tym kartonie nie ma miejsca a że pod tymi lampami wyrosło to jestem w szoku 

90dac2af-5751-4717-a8b1-5994dc7785c9.jpeg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

@PogromcaBaobabow 9 szt po 9l kwadratowe i w nich automaty. A w tych materialowych to 4x sezony. Ja mam ten filtr juz ponad rok, ale zakladam go tylko na kwitnienie jak juz zaczyna jebac.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

@Boczelli czyli 4 spokojnie mogę włożyć to dla mnie idealnie 👌 a masz jakieś fotki przed zbiorem jak to się prezentuje ? I tylko automaty czy normalne też mogę tam wychodować ? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

@Boczelli no widzę że ładne plony 😍😍😍 a ten box dla mnie co wysłałeś on jest zautomatyzowany? W sensie sam reguluje wilgotność i temp ? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

@Boczelli ale to wentylator odpalasz jak wilgotność skoczy i temperatura np ? Czy jak ? I w czasie owocowania utrzymasz te rzeczywiste 40-50% wilgotności ? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

@PogromcaBaobabow wentylator chodzi caly czas tylko na roznej mocy. Wilgotnosc w dużej mierze jest zalezna tez od tego jakie warunki sa w pomieszczeniu gdzie stoi box.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

@Boczelli ale to wentylator sam się reguluje ? Bo mam dwa wiatraki jeszcze z mojego boxa małego to myślę też do środka włożę żeby rozprowadzało ładnie 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Napisano (edytowane)

@PogromcaBaobabow ten w zestawie nie, ma pokretlo do regulacji ręcznej. Ale moc wyciagu to sie w ciagu calej uprawy moze kilka razy zmienia maksymalnie. Z regulatorem automatycznym samo sie zmienia, ale cena sporo wyzsza

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

@Boczelli przyjacielu odrzuca mi moją niemiecką kartę nie wiem dlaczego pomożesz mi znaleść coś podobnego na jakimś niemieckim Amazonie albo coś podobnego 

@PogromcaBaobabow dobra przelałem na inną kartę niedługo u mnie będzie mam nadzieję że będę zadowolony 😍😍😍

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

@PogromcaBaobabow moim zdaniem za te pieniadze obecnie nie ma nic lepszego nawet na stronie producenta jest juz duzo drozej o niemieckich stronach nie wspiminajac. Ten zestaw co wstawiles nie ma podjazdu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

@Boczelli i ile walić lampa ? Teraz robię 20/4 Wiem że przy owocowaniu 12/12 i pytanie jescze czy na pełną moc czy jak jakbyś dał tutaj w temacie podstawowe rady będę wdzięczny 🙏 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

@Boczelli dzięki śliczne poszperam może znajdę 😛 to 1 forum z jakim mam styczność w moim życiu 😅

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi