michalmol 48 Napisano 5 Maja 11 dzien. Pomocy chyba spaliłem amnesie. Wie ktoś może na jaką wysokosc leda mars ts600? Z góry dziękuję to mój pierwszy box 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 5 Maja Liczę że ci wyjdzie 60 day grapefruit, u ziomka 9 roślin syf jak cholera na mineralu @michalmol Daj 30 cm i obserwuj, ogólnie masz też aplikacje pffd meter sprawdzałem ja ma trochę poślizg, ale tak też możesz ustawiać, raczej ten odchyl nie będzie grał roli, telefon przy pomiarze z 5 cm niżej jak szczyt, bo lepszym sprzętem sprawdzałem 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michalmol 48 Napisano 5 Maja Dzięki Prepers a ta amnesia to się nada jeszcze? 5 minut temu, Prepers napisał: Liczę że ci wyjdzie 60 day grapefruit, u ziomka z tanie sianie 9 roślin syf jak cholera na mineralu @michalmol Daj 30 cm i obserwuj, ogólnie masz też aplikacje pffd meter sprawdzałem ja ma trochę poślizg, ale tak też możesz ustawiać, raczej ten odchyl nie będzie grał roli, telefon przy pomiarze z 5 cm niżej jak szczyt, bo lepszym sprzętem sprawdzałem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 5 Maja @michalmol niewiem czekaj spójrz na moją relacje mam podobnie, niby rośnie, ale jakby chora @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 5 Maja @michalmol co to za ziemia ? i czy zapodajesz cal mag ? z naciskiem na Ca??!!! 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 5 Maja @michalmol podlej samą wodą po całości 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michalmol 48 Napisano 5 Maja 8 minut temu, dziurawy napisał: @michalmol co to za ziemia ? i czy zapodajesz cal mag ? z naciskiem na Ca??!!! 😉 7 minut temu, Kibic napisał: @michalmol podlej samą wodą po całości 8 minut temu, dziurawy napisał: @michalmol co to za ziemia ? i czy zapodajesz cal mag ? z naciskiem na Ca??!!! 😉 Ziemia biobiz, nie nie zapodaje cal mag Ale już zamawiam może być biobiz cal mag? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 5 Maja @michalmol a lecisz na mineralnych czy na bio ? ja podaje cal mag bio gdy nie potrzebuje azotu gdy potrzebuje z azotem to podaje cal mag z canny mineralny @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 5 Maja @michalmol A nóż coś w ziemi? Mam bio bizz bizz light mix, ale pezesuszylem pierwsze dni, i to słabe porównanie, ale tak patrzę moja w gorszym stanie, i u siebie stawiam na coś z korzeniem, i slabszy gen u siebie czekam co się będzie działo, i tobie też to poradzę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michalmol 48 Napisano 5 Maja Czy to mi wystarczy czy mam coś dokupić? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wilq 44 Napisano 5 Maja Ale Ci powiem fajnie ta Amnesia rosnie, ja tez swoj projekt zaczalem jakis czas temu i tez Amnesia mam i spalilem ale odbiła 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michalmol 48 Napisano 6 Maja 12 dzień 60 dni grapefruit. z jednej strony na dole kwiat nie wyrósł. Proszę o porady @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 6 Maja @michalmol olej to, coś z genem 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 6 Maja @michalmol A i moim zdaniem to głupota co ty żeś jej za wygibasy zrobił, następnym razem poczekaj, aż trochę urosną, bo tak naprawdę według mnie ją zestresowałes tylko trochę szczyt ci ucieknie do góry, i co chwilę będziesz poprawiał, a gdy ja swoją stresowałem mocnym lst 2 tyg zaczęła się hermic, i po ścince znalazłem dwie pestki, to automat masz czas ograniczony od 14 do 24 dnia to odpowiedni moment, w zależności od rozmiaru rośliny żeby ją wyginać, według mnie najlepiej to zrobić raz dobrze ją w "koszyczek" podoginac, mocno powiązać np. do doniczki, i więcej nie stresować, tak mi wychodziły najlepsze @michalmol Przykład rośliny prawie gotowej na lst, wyskoczą jej te dwa liście że szczytu, i będę odsłaniał dolne gałęzie, a główny szczyt musi być tak odgięty żeby dolne gałęzie były wyżej jak szczyt, technika lat poprostu rozbijasz jeden szczyt na np. 3/4 albo więcej 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 6 Maja @michalmol chyba się trochę pospieszyles z lst. Daj im trochę podrosnąć. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michalmol 48 Napisano 6 Maja Dzieki za podpowiedz. To moj pierwszy raz. Nic sie chyba niestalo 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 6 Maja @michalmol Wiecej jej już nic nie rób z 10 dni, tylko podlewaj, to nie sezony że się będziesz nimi bawił lepiej zostaw je w spokoju, i daj im rosnąć, lst zrób na raz porządnie, i staraj się nie stresować ich już do ścinki Zegar tyka masz max 12 tyg @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,386 Napisano 6 Maja @michalmol ten tester ph wyjmij z ziemi i wkladaj go tylko kiedya sprawdzasz pomiar. Trzymany non stop w ziemi szybko sie popsuje. Mi padl po 2 dniach gdy zapomnialem go wyciagnac. Cos tam dzialal ale nie pokazywal prawdziwych wartosci @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michalmol 48 Napisano 6 Maja Dziekuje za podpowiedz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michalmol 48 Napisano 7 Maja Dzien 13. 60grapefruit Amnesia 13 dzien dac jetzt szanse czy wyj....? 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach