Jebac 60-tki 8 Napisano 2 Maja 2024 @Boczelli interesuje mnie tylko Amnesia Haze, THC powyżej 20%, tylko outdoor. 3-5 nasion i ok 50€ żeby wydać. Reszta mi obojętna. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,642 Napisano 2 Maja 2024 @Jebac 60-tki chcesz najlepsza Amnesie Haze to szukaj jej u osoby ktora ja stworzyla czyli Soma ewentulanie Mr Nice. somaseeds .nl/product/amnesia-haze/ somaseeds. nl/product/amneisahaze-autoflower/ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jebac 60-tki 8 Napisano 2 Maja 2024 @Boczelli widzę że to z NL stronka więc spróbuję zamówić i dam znać jak poszło. Dzięki wielkie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jebac 60-tki 8 Napisano 2 Maja 2024 Zamówiłem z somaseeds, mam nadzieję że będą dobrej jakości, na razie 3 samen ale jak się sprawdzi to domówię jeszcze 😁😁 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jebac 60-tki 8 Napisano 13 Maja 2024 Siemka, przyszły mi nasionka, 3xHaze i 3x coś tam gratis 🤗 Dzięki wszystkim za pomoc 👋 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach