Jebac 60-tki 8 Napisano 1 Maja Siemka Może ktoś polecić skąd można zamówić nasionka z neta?? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,326 Napisano 1 Maja @Jebac 60-tki zalezy co chcesz, czego oczekujesz, jaki masz budzet itd sklepow jest pełno. Poogladaj relacje innych i moze cos ci wpadnie w oko, odmian jest juz chyba tysiace 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jebac 60-tki 8 Napisano 1 Maja Interesuje mnie tylko Haze outdoor. Myślałem o sklepie Royal Queen Seeds ale z tamtad nigdy nie zamawiałem. Juz 5 nasion za 2 stówki można kupić, myślę że cena jest ok. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ANGEL 15 Napisano 1 Maja RQS dobry sklep, ale podobno pestki mają niezadowalające, nie wiem nie powiem ci w 100% ja kiedyś zamawiałam było ok. W polszy zamawiałam kiedyś z thc dobry sklep raczej nadal bezpieczny, nie mają super wyszukanych pestek ale też mają te z RQS i czasem nawet tańsze niż na ich stronie. Asortyment typowy jak na polski seedbank klasyczne sprawdzone pestki. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,326 Napisano 1 Maja Z moich doswiadczen Rqs to najgorszy producent z jakim mialem doczynienia 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 1 Maja Rqs to pestki dla turystów w Amsterdamie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Resio666 669 Napisano 1 Maja Alchimia 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jebac 60-tki 8 Napisano 1 Maja Aha to raczej Rqs odpada a coś innego, tam co kolega polecił thc?? Ta Alchimia co to takiego?? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 1 Maja @Jebac 60-tki thc to unikaj, z tego co pisał Tester lada moment ma być baner jakiegoś sklepu na forum z pestkami w dobrej cenie 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jebac 60-tki 8 Napisano 1 Maja Za dużo czasu nie mam żeby tak czekać bo już chce na dniach zasiać. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 1 Maja @Kibic już moment już chwilą.juz miał być dwa tygodnie temu, a temat tego już ponad rok jest... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kumpel 55 Napisano 1 Maja Jak nie chcesz czekac to napewno nie zamawia z Sensi Seeds. Maja mega zapierdol po legalizacji w Niemczech, i czas oczekiwania nawet do 6tyg ... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jebac 60-tki 8 Napisano 1 Maja Właśnie zapomniałem dodać 🤦♂️ że ja mieszkam w DE najlepiej bym chciał tutaj coś zamówić, jest teraz legal wiec koło chuja lata na jakie dane zamawiam. Dawajcie jakieś stronki niemieckie jak coś znacie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Regzaaa 144 Napisano 1 Maja @Jebac 60-tki No to zmienia całkowicie sprawę, ale w dojczlandach to nie pomogę ;//🤝 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,326 Napisano 2 Maja @Jebac 60-tki dostales tyle polecen ze bys juz 20 razy zamowil. Wchodzisz na strone ogladasz zdjecia, czytasz opisy, wybierasz, klikasz, zamawiasz i po temacie to nie fizyka kwantowa 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jebac 60-tki 8 Napisano 2 Maja @Boczelli niby tak pięknie i łatwo jak piszesz ale wjebać się i kupić padaczkę z której nic nie wyjdzie to nie jest wcale trudno dlatego pytam czy ktoś już kupował i ma coś pewnego. Właśnie dobre recenzje ma Rqs dlatego też pytałem Was między innymi czy ktoś z tamtad zamawiał. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,326 Napisano 2 Maja (edytowane) @Jebac 60-tki rqs ma dobre recenzje tylko na ich stronie. Na kazdym forum konopnym growerzy jada po nich jak po suce bo robia shit i nabijaja naiwnych poczatkujacych. Dobra konkretnie co bys chcial? Automat? Sezon? In ? Out? Duza moc? Duzy plon? Kolorowe feno? Sativa? Indica?Jaki masz budzet? Na ile sztuk? Edytowane 2 Maja przez Boczelli 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 2 Maja nie reklamujemy - regulamin, czekamy na naszego partnera, wiem miał być rok temu... ale to nie ode mnie zależy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 2 Maja @Tester jak byśmy mieli czekać z zakupami to nikt by nic nie sadził... rqs ma rozjechana genetyke, z jednej paczki pestek dwa inne krzaki mi kiedys wyszly 😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,326 Napisano 2 Maja @Tester jak bedzie sie tak spieszyl z zamowieniami jak z wjazdem na to forum to przyszlosci mu nie wroze @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach